Topp meny

Mer om foredragene

0845-0930

Bente Hoff vil fortelle om ny nasjonal sikkerhetslov og hvordan NSM opplever mer omfattende digitale hendelser enn tidligere. Ikke minst vil hun beskrive hva dette betyr for norske styrerom.

 

 

 

 

GDPR from the perspective of financial services and the importance of reframing regulations as simply good practice.

 

 

 

 

 

Gro Jære

Informasjonssikkerhet og personvern har fått mye oppmerksomhet både i styrerom, media og hos hver enkelt av oss den siste tiden. Temaet berører alle som benytter seg av moderne teknologi privat og i jobbsammenheng.  Adm. dir. Gro Jære hos Sykehuspartner deler her erfaringer ved uønskede hendelser innenfor informasjonssikkerhet og personvern og lærdommen Sykehuspartner har høstet til bruk i egen organisasjon, hos sykehusene, og samarbeidspartnere/eiere. Jære deltar i panelet umiddelbart etter den aktuelle bolken.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes