fbpx

Programkomité

Styrken i en frivillig organisasjon ligger i ILDSJELENE.

I Dataforeningen har vi flere hundre av dem. Vår definisjon av en ildsjel er:  «En som aktivt bidrar til at faglig kunnskap bygges og deles i fellesskap».

Eventet blir til gjennom en stor dugnadsinnsats fra ca 30 ildsjeler. De planlegger og gjennomfører arrangementet på frivillig og ulønnet basis. De brenner for faget sitt og er opptatt av å fylle Dataforeningens slagord med innhold:

«Sammen utvikler vi den digitale fremtiden»

De utvikler tema og agenda, innhenter foredragsholdere og detaljerer programmet. I en litt annerledes setting, må de nå også bidra sterkt i en digital produksjonsprosess. Med sitt utgangspunkt som IT-profesjonelle jobber de til daglig med digitaliseringen av samfunnet, i mange ulike roller. Når du møter de 15. februar har de vært involvert i forberedelsene til dette arrangementet i mer enn 6 måneder. Deres kunnskap og engasjement skaper kvalitet. Som alltid har de svært god hjelp fra de ansatte vi Administrasjonen i Dataforeningen. Hvis du vil, kan du gi dem litt takk og anerkjennelse gjennom evalueringstjenesten i konferanseappen.

Les intervju med programkomiteen ved Nina Hoddø Baksås og Christian Fredrik Tollefsen om tema for DND2023 og hvorfor vi har byttet navn på konferansen.

Her er deltakerne i programkomitéen: