Info om tidligere ERP-systemer

Foredragsholdere 2016

Foreleser:

Bo Hjort Christensen (Foreleser)Bo Hjort Christensen 2012 lite
Bo er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI der ha er tilsluttet Institutt for ledelse og Organisasjon i mer enn 30 år, og innehatt en rekke roller. Han har bl.a. vært ansvarlig Associate Dean for Bis Bachelorstudium i Økonomi og IT-ledelse. I dag er han særlig opptatt av å bidra innen fordypningsfaget Forretningsutvikling & Teknologi, samt i Master of Managementprogrammet Strategisk Forretningsutvikling og Innovasjon.  I tillegg har han en utstrakt konsulentpraksis og er medforfatter til flere bøker innen temaområdene IT-strategi, ERP-systemer og arkitektur. Han er en meget flittig benyttet kurs- og foredragsholder.

Lyntaler sal 1:

Gaute Tinnes-RimehaugGaute Tinnes-Rimehaug, Director Sales & Go-To Market i Xledger
Gaute har ansvar for storkunder i Xledger. Han har bakgrunn som blant annet som konsulent og fra Eniro konsernet. Gaute har hatt sin hovedfokus på markedssiden, i form av Go-To Market- og salgsstrategi, og konsekvenser i form av forbedringer og redesign av prosesser og systemportefølje. Hans rolle har ofte vært som bestiller av systemforbedringer og implementeringer.
Gaute på LinkedIn

Asgeir ElvebakkAsgeir Elvebakk, Konsernregnskapssjef og IT ansvarlig i Klaveness Marine
Asgeir har bred erfaring fra ulike roller innen økonomi og regnskap, og de siste årene med økt fokus på implementering, prosjekter og oppfølging av ERP- og fagsystemer. Han er særlig opptatt av å utnytte og ta i bruk teknologi for å skape gode og effektive økonomiprosesser. Asgeir har hatt hovedansvaret på kundesiden for anskaffelse og implementering av Xledger.
Asgeir på LinkedIn

Ståle LøkkenStåle Løkken, Vice President of Operations, Servi AS, avd Kongsberg
Ståle på LinkedIn

 

 

Alexander Fjelltiveit

Alexander Fjelltveit, Marketing Manager, IFS
Alexander på LinkedIn

 

Thomas-Staven

Thomas Staven, Global Head of Presales and Product Strategist, Unit4
Thomas mener at vi står overfor et paradigmeskifte innen ERP. Tradisjonelle ERP-applikasjoner fremstår som monolittiske, manuelle og lite moderne. De bygger på 30-40 år gamle prosesser, som ingen riktig har utfordret, og de er bygget rundt filosofien om at alle prosesser og oppgaver drives av manuell menneskelig input. Dette står i sterk kontrast til den digitale verden vi nå lever i hvor alt automatiseres og forenkles. I Unit4 har vi tatt denne utviklingen alvorlig og jobber nå konkret med å gjøre våre prosesser selvdrevne.
Thomas på LinkedIn

Simon FloSimon Flo, Senior Sales Executive ERP, Oracle

 

 

Josef Nalbant

Josef Nalbant, Channel manager, SAP
Josef leder Partner økosystemet i SAP Norge og har med det ansvaret for å videreutvikle og bygge kanalen for å møte morgendagens innovasjon fra SAP. Han har 20 års fartstid fra Telecom og IT bransjen med ledende roller innen forretningsutvikling, salg og markedsstrategi, fra små og mellomstore bedrifter til store globale aktører. Josef har dyptgående kjennskap til Cloud-markedet og har jobbet med de fleste globale aktørene innen Cloud. Josef er nytenkende av natur og har gründererfaring fra flere startups.
Josef på LinkedIn

Bjørn Tollevsen, Presale ERP, Microsoft Norge  Bjørn Tollevsen
Bjørn har mange års erfaring både fra kunde og leverandørsiden.  Han var med å starte Navision Software i Norge i 1996 som ble kjøpt av Microsoft i 2002.  Bjørn har vært produktansvarlig og arbeidet internasjonalt som en del av Microsofts R&D team for ERP.  De siste årene har han vært en teknisk Presale ressurs på ERP.

SAL 2

Cathrin 1Cathrin A. Ødegård, Daglig leder, Driw AS
Cathrin brenner for nærhet til kunden, smidige prosesser, og brukersentrert utvikling. Hun har jobbet med web baserte løsninger de siste 15 årene, blant annet som strategikonsulent i Making Waves. Siden 2012 har hun vært daglig leder i Driw og fokusert på nytenking innen software for logistikkbransjen, alltid med brukerne i sentrum.
Cathrin på LinkedIn

Arne MyhrenArne Myhren, Senior Account Executive, Infor
Arne har Master of Business and Marketing fra BI og har hatt mange lederroller som f.eks. Adm. dir, Salgsdirektør og Konsulentdirektør. Med mer enn 15 års erfaring fra IT-bransjen og bred erfaring fra ulike forretningsprosesser er han nyttig for bedrifter med behov for ulike ulike virksomhetsstyringsløsninger, både On-premise samt SaaS/Cloud.
Arne på LinkedIn

 

Erlend Sogn, administrerende direktør i Visma Software AS.
Erlend har et brennende engasjementet for verdiskaping og produktivitetsvekst i næringslivet, og har markert seg som en tydelig stemme for å styrke konkurransekraften til norske bedrifter gjennom effektivisering og digitalisering. Han har blant annet engasjert seg sterkt for en raskere innføring av efaktura og andre tids- og pengebesparende tiltak i næringslivet, samt for bruk av effektiviserende løsninger i samarbeidet mellom bedrifter og regnskapsbyråbransjen.  Visma Software AS er Norges ledende leverandør av programvareløsninger til næringslivet. Selskapet leverer en rekke løsninger innenfor økonomi og regnskap, lønn og HR, CRM og prosjektstyring.

Lise 200 x 200Lise Stenbakk Ekanger, partner  i Tripletex AS
Lise er en av eierne og partnerne i Tripletex. Hun jobber med spesielt fokus på forretningsutvikling, og har også et ansvar for våre største partnere. Lise har vært med siden starten i 2002, og kjenner både Tripletex og ERP godt.
Lise på LinkedIn

 

Anders UtbjoAnders Utbjo – Hatteland, RamBase
Vår lyntaler; Anders er utdannet systemutvikler og programmerer. Han har erfaring fra både privat og offentlig sektor. Har tidligere jobbet som Account Manager Telecom i Telenorsystemet, og som konsulent/rådgiver ift IKT relaterte problemstillinger i Helse Fonna HF, samt prosjektleder for innføring av nye IKT systemer i foretaket og Helse Vest. Anders har de siste 2 årene vært ansatt i Hatteland som Key Account Manager for RamBase.
Anders på LinkedIn

Morten TønsbergMorten Tønsberg, Daglig leder og gründer av OneStop Reporting AS
Morten har mer enn 20 års erfaring fra salg, implementasjon og prosjektledelse av rapporterings- og budsjetteringsløsninger i store norske og utenlandske selskaper.
OneStop Reporting på LinkedIn og Twitter

Programkomité:

Bo Hjort Christensen, Handelshøyskolen BI og DNDs Faggruppe Forretningssystemer og Logistikk v/:

AnjaAnja K.H. Jackson, Fornebu Consulting AS
Anja har 20-års logistikk- og konsulenterfaring fra kundesiden og har jobbet med et stort antall ERP-aktører både lokalt og internasjonalt. Hun har bodd og arbeidet i USA, Tyskland og UK og har tilegnet seg omfattende kulturell og annen relevant kompetanse i disse markedene.

Anja har hatt roller som prosjekt- og programleder, delprosjektleder, teamleder og fageksepert i sitt virke som Management Consultant. I linjeorganisasjoner har hun arbeidet som produksjonsplanlegger, innkjøper / avroper og intern prosjektleder. Anja har alltid hatt kundens perspektiv som fokus er opptatt av å styre prosjekter og kunder i riktig retning.
Anja på LinkedIn

Tom GulbrandsenTom W. Gulbrandsen, Partner, S5 Consulting
Tom har mer enn 25 år ERP erfaring fra både kundesiden og leverandør siden, og har jobbet nært med ulike ERP aktører både i Norge og internasjonalt. Hans fokus har hele tiden vært å kombinere kunnskap og løsninger til det beste for kunder, partnere og ansatte.

Tom har gjennom alle disse årene hatt sentrale roller som CEO/Managing Director, Sales Director, og som Management Consultant. Han har hele tiden jobbet nært med kunder og en del av mange ulike ERP prosjekter gjennom bl.a. deltagelse i ulike styringsgrupper, og har i alle år vært genuint opptatt av kundens mulighet til forbedringer og økte verdier/gevinster.
Tom på LinkedIn

Rolf SenstadRolf Senstad, Devoteam
Rolf har omfattende IT og operativ ledererfaring fra tre kontinenter. Han har de siste 25 årene hatt ansvar for å planlegge, forhandle, ledet og operasjonalisert markeds- og IT strategier i offentlig sektor, reiseliv, industri, grossist, detaljist og forbrukermarkedet.

Rolf er fortiden engasjert av kundene for å lede prosjekter innen skybaserte CRM og CMS løsninger. Devoteam AS – er en del av det franske børsnoterte selskapet Devoteam Group med 4000 medarbeidere representert i 20 land i Europa, Midtøsten og Afrika. Rolf har 100 dyktige kolleger i Oslo regionen.
Rolf på LinkedIn

Petter thune larsenPetter Thune-Larsen, Pinta
Petter er siviløkonom og har 35 års erfaring fra IT- og bedriftsrådgivning, blant annet valg og implementering av ERP-systemer. Han er frittstående konsulent, og har de siste 10 årene spesialisert seg på logistikkrådgivning på områder som vareflytsanalyser, automatisk. datafangst, RFID/strekkodeløsninger, sporing og Supply Chain Visibility.
Petter på LinkedIn

Share This