Info om tidligere ERP-systemer

Foredragsholdere 2017

Foreleser:

Bo Hjort ChristensenBo Hjort Christensen (Foreleser)
Bo er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI der ha er tilsluttet Institutt for ledelse og Organisasjon i mer enn 30 år, og innehatt en rekke roller. Han har bl.a. vært ansvarlig Associate Dean for Bis Bachelorstudium i Økonomi og IT-ledelse. I dag er han særlig opptatt av å bidra innen fordypningsfaget Forretningsutvikling & Teknologi, samt i Master of Managementprogrammet Strategisk Forretningsutvikling og Innovasjon. I tillegg har han en utstrakt konsulentpraksis og er medforfatter til flere bøker innen temaområdene IT-strategi, ERP-systemer og arkitektur. Han er en meget flittig benyttet kurs- og foredragsholder.

Gjesteforeleser:

Advokat Torstein Arendt, Advokatfirmaet Kluge AS.
Torstein har 20 års erfaring med IKT-kontrakter, anskaffelsesrett, IP og personvern.

 

Lyntaler:

Jan Strandbakke, utviklingssjef, Tripletex
Jan er Utviklingssjef i Tripletex, med sterkt fremtidsrettet fokus. Brenner for teknologi, produktutvikling og å bygge sterke team. Selvkjøring og forenkling er essensielt for Tripletex og vil bidra til at våre kunder får en enklere hverdag.
Jan på LinkedIn

 

 

Cathrin A. Ødegård, Daglig leder, Driw AS
Cathrin har jobbet med nettbaserte systemer de siste 16 årene, blandt annet i Making Waves. Siden 2012 har  hun vært Daglig leder i Driw og fokusert på nytenking innen software for ERP – og logistikkbransjen. Siden den tid har Driw vokst fra 16 til 50 ansatte, triplet omsetningen, og lanserer i år sitt nye produktkonsept FLOW.
Cathrin på LinkedIn

 

Kåre Kaasamoen, Product ManagerRamBase, Hatteland
K
åre på LinkedIn

 

 

Tom Gerhard Nilsen, CTO Made for Movement AS
Tom Gerhard på Linkedin

 

 

Jon Fromreide , Salgs- og markedssjef i Pilaro AS.
Jobbet med salg av ERP-løsninger innenfor handel- og industri i 11 år.
Pilaro AS leverer forretningsløsninger basert på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 til prosjekt- og produksjonsorienterte bedrifter.
Jon på Linkedin

 

Hallgeir Øvrehust, Services Director, Merit Consulting AS
Hallgeir er ansvarlig for Merits konsulentorganisasjon og har svært lang erfaring og bred kompetanse om Infor M3. Er det noen som er oppdatert på Infor M3’s funksjonalitet, nyheter og planer fremover, så er det Hallgeir.
Merit på Linkedin

 

 

Morten Tønsberg, CEO, OneStop Reporting
Morten Tønsberg er CEO i OneStop Reporting
OneStop Reporting på Linkedin
OneStop Reporting på Twitter

Morten på Linkedin

 

 

Kristiane Grøtvedt, Sales and Marketing Director, SCALES AS
Salg og Markedsdirektør med bakgrunn som konsulent og prosjektleder. 10års erfaring fra et variert spekter av prosjekter og virksomheter med ERP leveranser fra A-Å.
Kristiane på Linkedin

 

Eivind Hesjadalen, CFO, Ez Systems
eZ Systems ble etablert av brødrene Aleksander og Bård Farstad i 1999. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en ledende internasjonal aktør innenfor sitt fagfelt. eZ er storleverandør av digitale innholdsplattformer for blant annet media, finans, offentlig sektor og merkevarer over hele verden, og har merkenavn som ELLE Magazine, Financial Times, Orkla og Harvard på kundelisten. eZ har 85 ansatte fordelt på åtte kontorer i Porsgrunn, Oslo, Köln, Katowice, Lyon, Paris, New York og Tokyo. I 2015 hadde selskapet en omsetning på 65 MNOK, og en EBITDA 11 MNOK. eZ har over 5 millioner nedlastninger av eZ Publish, og mer enn 300 000 installasjoner av programvaren i over 160 land. Samtidig har man et aktivt utviklermiljø med over 46 000 medlemmer. Over 1000 medieportaler kjører plattformen, noe som gjør den ledende i verden,
Eivind på Linkedin

 

Merete Berdal, Managing Director, Jotron AS
Merete Berdal er daglig leder og hovedeier i Jotron AS. Jotron er et verdensledende teknologiselskap som leverer kommunikasjonsutstyr til flyplasser, skip og offshore.
Jotron AS

 

Geir Brigt Hoff, Salgsdirektør, Triangel Solutions AS
Geir Brigt Hoff – Salgsdirektør i Triangel. Toppleder erfaring fra mekanisk industri og boligbransjen. Fokus er enkle og praktiske styringsverktøy som virker.
Geir på Linkedin

 

 

Hjalmar Wiik, Salgssjef, APX systems AS
Hjalmar er salgssjef i APX-systems, et selskap som utvikler og leverer integrerbare softwareløsninger for produksjon, logistikk, helse, retail, infrastruktur og mer. Hjalmar har over 20 års erfaring fra logistikk med fokus på optimalisering av verdikjede, logistikkflyt og forhandling av logistikkavtaler både nasjonalt og internasjonalt ved hjelp av teknologiske løsninger så som TMS, eProcurement og FA & P.
Hjalmar på Linkedin

 

Truls Berntsen, Country Manager Norway, Tabellae AS
Truls har jobbet i IT-bransjen siden 1998, og hjelper i dag kunder med deres forretningsdokumenter (selskapets ansikt utad). De skal se bra ut, og være fleksible med tanke på krav fra myndigheter og samarbeidspartnere. Det er ikke lett uten Lasernet.
Truls på Linkedin

Rune Mollan, Adm. Dir. Pearl Consulting
Rune Mollan er leder for Pearl Consulting, Markedets ledende partner for implementering av ERP, CRM og eCommerce-løsninger basert på SAP og Hybris. Dette understrekes ved at Pearl ble nylig kåret til SAP Business Partner of the Year. Rune har mer enn 18 års erfaring fra konsulentbransjen i inn og utland, med et særlig fokus på implementering og forvaltning av SAP-løsninger.
Rune på Linkedin
Pearl/SAP på Twitter

Josef Nalbant, SAP
Josef leder Partner Økosystemet i Norge og har med det ansvaret for å videreutvikle samt bygge kanalen for å møte morgendagens innovasjon fra SAP. Han har 20 års fartstid fra Telekom og IT bransjen med ledende roller innen forretningsutvikling, salg og markedsstrategi, både fra små- og mellomstore bedrifter til store globale aktører. Josef har dyptgående kjennskap til Cloud-markedet og har jobbet med de fleste globale aktørene innen Cloud. Josef er nytenkende av natur og har gründererfaring fra flere startups.
Josef på Linkedin

Hans Henrik Furøy, Senior Account Executive , Unit4 AS
Hans Henrik kaller seg selv en ERP evangelist. Han fokuserer på hvordan virksomheter kan realisere sine mål gjennom å kombinere endringsledelse og moderne teknologi. Hans Henrik mener alt for mange selskaper ikke benytter mulighetene i moderne forretningssystemer til å understøtte selskapets strategi.
Hans Henrik på Linkedin
Hans Henrik på Twitter

 

Terje Falstad, Økonomidirektør Backe Prosjekt AS
Backe Prosjekt AS er et selskap i BackeGruppen og er en prosjekt- og eiendoms­utvikler av bolig, nærings­bygg og OPS. Fokus på å forenkle og effektivisere økonomistyringen i byggeprosjektene, samt å tilgjengelig gjøre viktig styringsinformasjon til prosjektlederne på en enkelt og intuitiv måte.

 

Ole Stian Noer, Program Manager Visma.net. Visma Software AS
Ole Stian Noer har jobbet med ERP løsninger i Visma i 17 år. De siste 5 årene har Ole Stian hatt flere stillinger knyttet til Visma sine skybaserte løsninger.
Ole på Linkedin

 

Jan Spidsberg, Salgsdirektør for Finansielle prosesser, Oracle
Jan Spidsberg har jobbet med utvikling og salg av applikasjoner og IT løsninger siden midten av 90- tallet. Jan har i perioden vært salgsdirektør for selskaper som Ericsson, Metaswitch og Oracle. Jan har alltid hatt en lidenskap for å finne måter å benytte teknologi til å skape verdi gjennom nye ideer og effektivisering av eksisterende prosesser. Egenskaper som har resulterte i en innovasjonspris fra Ericsson og hans sentrale rolle i etableringen, oppbygningen og til slutt salg av norske Colibra. Som Key Account Director for to av Nordens største bedrifter, har Jan skaffet seg dyp innsikt i hva som er kritisk for videre vekst og mangel på sådan. Som salgsdirektør for Finansielle prosesser er han brennende opptatt av at modernisering av bedriftens forretningssystemer er nødvendig for å kunne støtte oppunder de muligheter som dagens- og fremtidens teknologidrivere muliggjør.
Jan på Linkedin

Bjørn Tollevsen, Teknisk salg forretningsløsninger, Microsoft Norge
Bjørn har mange års erfaring både fra kunde og leverandørsiden.  Han var med å starte Navision Software i Norge i 1996 som ble kjøpt av Microsoft i 2002.  Bjørn har vært produktansvarlig og arbeidet internasjonalt som en del av Microsofts R&D team. I de siste 7 årene har han arbeidet teknisk salg av Microsofts forretningsløsninger i Norge.
Bjørn på Linkedin

 

Programkomité:

Bo Hjort Christensen, Handelshøyskolen BI

DNDs Faggruppe Forretningssystemer og Logistikk ved:

Anja K.H. Jackson, Fornebu Consulting AS
Anja har 20-års logistikk- og konsulenterfaring fra kundesiden og har jobbet med et stort antall ERP-aktører både lokalt og
internasjonalt. Hun har bodd og arbeidet i USA, Tyskland og UK og har tilegnet seg omfattende kulturell og annen relevant kompetanse i disse markedene.

Anja har hatt roller som prosjekt- og programleder, delprosjektleder, teamleder og fageksepert i sitt virke som Management Consultant. I linjeorganisasjoner har hun arbeidet som produksjonsplanlegger, innkjøper / avroper og intern prosjektleder. Anja har alltid hatt kundens perspektiv som fokus er opptatt av å styre prosjekter og kunder i riktig retning.
Anja på LinkedIn


Petter Thune-Larsen, PintaPetter thune larsen
Petter er siviløkonom og har 35 års erfaring fra IT- og bedriftsrådgivning, blant annet valg og implementering av ERP-systemer. Han er frittstående konsulent, og har de siste 10 årene spesialisert seg på logistikkrådgivning på områder som vareflytsanalyser, automatisk. datafangst, RFID/strekkodeløsninger, sporing og Supply Chain Visibility.
Petter på LinkedIn

Einar Haugland, Color Line AS
Einar kom fra Norsk Data og har 25 års erfaring innen kommersielle forretningssystemer, både fra prosjekt og driftssiden i det maritime miljø. Han har bla jobbet med store forretningskritiske kasseløsninger, Logistikk, Hotellsystemer og Digital Signage. Einar har erfaring fra ERP prosjekt og har i dag en applikasjon og arkitektrolle samt prosjektledelse i Color Line. ITIL og Prince2 er standarder som er bærende i det daglige arbeidet.
Einar på LinkedIn

Frank Grjotheim, Metier AS
Frank er Senior Consultant hos Metier
Frank på LinkedIn

 

 

Laila Katnosa, DND
Laila er salgskonsulent hos DND og du kan nå henne på 41 38 97 70
Laila på LinkedIn

 

 

 

Signe Iversen, DND
Signe er Eventsjef hos DND og du kan nå henne på 95 82 73 51
Signe på LinkedIn

Share This