fbpx

Foreleser:

Bo Hjort Christensen

Bo Hjort Christensen (Foreleser)
Bo er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI der han har vært er tilsluttet Institutt for ledelse og Organisasjon i mer enn 30 år, og innehatt en rekke roller. Han har bl.a. vært ansvarlig Associate Dean for Bis Bachelorstudium i Økonomi og IT-ledelse. I dag er han særlig opptatt av å bidra innen fordypningsfaget Forretningsutvikling & Teknologi, samt i Master of Managementprogrammet Strategisk Forretningsutvikling og Innovasjon. I tillegg har han en utstrakt konsulentpraksis og er medforfatter til flere bøker innen temaområdene IT-strategi, ERP-systemer og arkitektur. Han er en meget flittig benyttet kurs- og foredragsholder.

Gjesteforeleser: 

DNDs Faggruppe Forretningssystemer og Logistikk ved:

Anja K.H. Jackson, Devoteam Fornebu Consulting AS
Anja har 20-års logistikk- og konsulenterfaring fra kundesiden og har jobbet med et stort antall ERP-aktører både lokalt og internasjonalt. Hun har bodd og arbeidet i USA, Tyskland og UK og har tilegnet seg omfattende kulturell og annen relevant kompetanse i disse markedene.

Anja har hatt roller som prosjekt- og programleder, delprosjektleder, teamleder og fageksepert i sitt virke som Management Consultant. I linjeorganisasjoner har hun arbeidet som produksjonsplanlegger, innkjøper/avroper og intern prosjektleder. Anja har alltid hatt kundens perspektiv som fokus er opptatt av å styre prosjekter og kunder i riktig retning.Anja på LinkedIn


Bjørn Ophus, Wlcom AS
Bjørn jobber i WLCOM AS med salg av logistikkløsningen Online Control™. Løsningen benyttes i dag av en lang rekke av Norges fremste merkevareleverandører til Dagligvarehandelen og næringsmiddelindustrien.Før den tid har Bjørn bakgrunn fra en rekke norske og internasjonale selskaper i IT-bransjen hvor han har hatt ulike roller fra utvikling, prosjektledelse til salg og ledelse.
Bjørn på Linkedin

Einar Haugland, Color Line AS
Einar kom fra Norsk Data og har 25 års erfaring innen kommersielle forretningssystemer, både fra prosjekt og driftssiden i det maritime miljø. Han har bla jobbet med store forretningskritiske kasseløsninger, Logistikk, Hotellsystemer og Digital Signage. Einar har erfaring fra ERP prosjekt og har i dag en applikasjon og arkitektrolle samt prosjektledelse i Color Line. ITIL og Prince2 er standarder som er bærende i det daglige arbeidet.
Einar på LinkedIn

Frank Grjotheim, Metier AS
Frank er Senior Consultant hos Metier
Frank på LinkedIn

Silje Endsjø, DND
Signe er prosjektleder i DND og du kan nå henne på 919 01 087
Silje på LinkedIn