fbpx

Hovedpartnere:

Arribatec:

Arribatec leverer en integrert og skalerbar løsning med ERP som kjerne i kundens systemlandskap.

Arribatec implementerer, konfigurerer, integrerer, supporterer og videreutvikler ERP løsningen sammen med andre systemer som kundene allerede har i bruk. Vi er elitepartner av Unit4 og partner med RamBase.

I tillegg til ERP tilbyr vi skytjenester, løsninger innen business intelligence, EA & BPM, utvikling, DevOps m.m. Arribatec kan ta et helhetlig ansvar og tilby alt levert som EN løsning.

Arribatec ble etablert i 2015. Totalt i gruppen I dag er vi mer enn 400 medarbeidere, med 26 kontorer i 11 land, hovedkontoret er i Norge.

Få mer informasjon her:

https://www.arribatec.com/


Columbus

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon med over 2200 ansatte over hele verden og 165 i Norge fordelt på 6 lokasjoner. Det vi gjør best er utvikling, implementering og vedlikehold av digitale forretningsløsninger som ERP, ehandel, CRM og applikasjonsforvaltning.

Vår oppgave er å veilede deg i din digitale transformasjon, slik at virksomheten din fortsatt kan være fremgangsrik i lang tid framover.

Columbus har et heldekkende tilbud i kombinasjon med bred og dyp kompetanse, både når det gjelder teknisk ekspertise, bransjekunnskap og kundeinnsikt. Våre konsulenter har erfaring med å videreutvikle forretninger fra mange forskjellige bransjer. I løpet over 30 år har vi betjent over 5000 kunder globalt.

Få mer informasjon her:

https://www.columbusglobal.com/no/


Deltek:
Deltek er en leverandør av programvare for prosjektbaserte bedrifter. Flere enn 30 000 organisasjoner og millioner av brukere i mer enn 80 land over hele verden bruker Deltek for å sikre rett tilgang til prosjektinformasjon, gi støtte for prosjektledelse og samarbeid på et enestående nivå. Deltek Maconomy er et ledende ERP-system for kunnskapsintensive virksomheter, og maksimerer brukernes effektivitet og produktivitet gjennom bransje- og rollespesifikk funksjonalitet.

Få mer informasjon her:

https://www.deltek.com/nb-no


Monitor:

Monitor er et komplett system, optimalisert for produksjonsforetak. Med 40 års erfaring er vi den markedsledende leverandøren av forretningssystemer i Sverige. MONITOR er utviklet i tett samarbeid med våre kunder. Derfor er det både brukervennlig og kostnadseffektivt.

Virksomheten omfatter også opplæring, konsulentvirksomhet og support innen forretningssystemet MONITOR. Foretaket har i dag over 300 ansatte, hvorav flesteparten er stasjonert på hovedkontoret i Hudiksvall. Der utvikles også mesteparten av programvaren.

I Sverige skjer all utdanning og salg i egen regi. Utenfor Sverige har vi egna firmaer og partnere som tar seg av salg og opplæring. Vi er representert i Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Malaysia og Kina. MONITOR er i dag installert hos over 4500 foretak. Forretningssystemet MONITOR er i øyeblikket oversatt til 15 språk.

Få mer informasjon her:

https://monitorerp.com/no/


Nextcom

Siden 2006 har Nextcom levert skybasert CRM-system som optimaliserer salgs- og kundehåndteringsprosesser som øker effektiviteten, omsetningen og kundetilfredsheten betraktelig. Flere store og anerkjente bedrifter som Tryg Forsikring, Fortum, ICE og Unifon bruker systemet vårt som «add-on» til eksisterende CRM-system som f.eks. Oracle Sibel, MS Dynamics og Salesforce for å optimalisere salg- og kundehåndteringen.

Nextcom kan brukes som «add-on» til flere økonomisystemer som f.eks. Tripletex. Alt man trenger, er å oppgi sin kundenøkkel når man logger inn i Nextcom for første gang. Alle vesentlige data i økonomisystemet vil automatisk bli importert inn i Nextcom som f.eks. ansatte, leverandører, produkter, priser, kunder og fakturaer slik at Nextcom CRM er klar for produksjon. Alt som blir produsert av ny data vil automatisk bli sendt tilbake til økonomisystemet klar for føring eller direkte ført.

Få mer informasjon her:

https://nextcom.no/


RamBase:

RamBase is a cloud-based ERP solution that helps businesses within manufacturing and distribution gain control over their entire value chain from sales to production to delivery.

Founded in 1992, RamBase is a Norwegian developed Software-as-a-Service system that was born in the cloud and is delivered by certified partners with extensive industry knowledge.
RamBase is a complete business solution that provides full control by linking the value chain into one system that interacts, streamlines, and simplifies all your core processes. The system is equipped with a rich set of API’s and we encourage our partners and customers to develop smart industry solutions with our open building blocks.
Jakob Hatteland Computer AS owns, host and promote RamBase. We have sales professionals ready to help you with your digital transformation in Norway, Sweden, Denmark, UK and Polen.

Read more:

https://www.rambase.com


Ratio Management:

Ratio Management består av fremoverlente Netsuite ERP-konsulenter som hjelper mellomstore organisasjoner med å implementere Oracles Netsuite ERP-system, slik at organisasjonens evne til å jobbe effektivt med relevant data forbedres. Oracle Netsuite er et markedsledende ERP-system som er 100% skybasert, noe som gir deg alle fordelene med skyen.

Som en offisiell Netsuite Alliance Partner lokalisert i Norge (kontorer i Oslo og Stavanger) arbeider Ratio Management for å forbedre hvordan norske og europeiske virksomheter håndterer data. En kombinasjon av Netsuite og riktig kompetanse innen norske og europeiske finanskrav kan frigi et stort potensiale for digitalisering i organisasjoner ved å erstatte et mangfold av ulike og utdaterte systemer.

Få mer informasjon her:

https://www.ratiomanagement.no/no/


SAP:

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive som en intelligent virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer å drive på sitt beste: 77% av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten avbrudd. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for private og offentlige kunder i 25 bransjer å operere lønnsomt, tilpasse kontinuerlig og gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv.

Få mer informasjon her

www.sap.com/norway og www.sap.com.


Staria:

Staria ble grunnlagt i Finland i 2003. Selskapet eies i sin helhet av sine ansatte og Vaaka Partners. Staria er et internasjonalt selskap med erfaring fra mange bransjer, alt fra tradisjonell skogbruksindustri til softwareindustrien, restaurantkjeder og internasjonalt suksessrike spillselskaper.

For oss er suksess basert på en vilje til å bli kjent med kundens virksomhet og behov. I stedet for å kun tilby standardløsninger, prøver vi hele tiden å skape nye og bedre måter å løse kundens utfordringer på. For moderne virksomheter er vårt mål å drive vekst sammen med kunden.

Vi er Nordens ledende Oracle NetSuite partner og tilbyr utenom ERP rådgivning og implementasjon internasjonale finansielle tjenester, som HR, lønn og regnskap i 40 land. Staria er det eneste selskapet i Europa som kan tilby en så omfattende tjeneste. Starias unike leveransemodell er designet for internasjonale vekstbedrifter. Vi tilbyr en ny og enkel måte å administrere datterselskaper over hele verden – med en partner og ett team.

Få mer informasjon her:

https://staria.com/no/fremside/


Uni micro

Unimicro:

Uni Micro er en solid leverandør av teknologi og økonomisystem. Våre to økonomisystem, Uni Økonomi Desktop og Uni Economy, står begge sterkt i bransjen. SoftRig, et produkt av Uni Micro, er vår utviklings- og distribusjonsplattform.

Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje.

Få mer informasjon her:

https://www.unimicro.no/


Xledger:
Få full kontroll over din bedrift med Xledger – et komplett 100 % skybasert ERP-system.

Digitalisering, automatisering, effektivisering og kunstig intelligens. Alt dette får du når du velger et system som er «født i skyen». Økonomi- og regnskapssystemet Xledger er raskt å implementere, konfigureres i henhold til virksomhetens behov og oppdateres med ny funksjonalitet flere ganger i året.

Xledger har kontinuerlig fokus på å levere automatisering, innsikt og skalerbarhet. Prosesser effektiviseres og flyter automatisk. Dette frigjør tid til det som er viktig for at ditt selskap skal nå sine mål. Via dashboard og rapporter får du innsikt og oversikt slik at du kan ta kvalifiserte beslutninger, basert på sanntidsinnsikt. Systemet skaleres i takt med deres behov, nasjonalt og internasjonalt, og gjør det mulig for ambisiøse selskaper å vokse.

Med Xledger får du en alt-i-ett løsning for regnskap og økonomi og du kan integrere fagsystemer som er relevante for din virksomhet.

Xledger er ISO 27001-sertifisert og vi lagrer våre data i Norge.

Få mer informasjon her:

https://xledger.com/no/


Microsoft

Microsoft Corporation er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som produserer programvare, forbrukerelektronikk, datamaskiner og andre relaterte tjenester. Det ble etablert i 1975 av Bill Gates og Paul Allen, med hovedkontor i Redmond, Washington. Selskapets mest kjente produkter er operativsystemene Microsoft Windows, MS-DOS og kontorpakken Microsoft Office.

Få mer informasjon her:

https://www.microsoft.com/nb-no

Partnere:

Communicate

I over 20 år har vi hjulpet norske virksomheter med å få til mer med teknologi. Verden har endret seg radikalt siden Communicate ble grunnlagt, men vår visjon fra 1996 vil aldri miste sin kraft. Behovet for tilgang på riktig informasjon vokser kontinuerlig.

Det eneste som har endret seg er mengden informasjon vi kan få tak i og hvordan vi kan bruke den.

Få mer informasjon her:

https://www.communicate.no/

Pearl:

Pearl er den største SAP-partneren i Norden og primært leverer vi SAP-teknologi innen forretningsløsninger, markedsføring og e-Handel. Vi er sertifisert på AWS og Microsoft Azure innen SAP-tjenester. Markedet etterspør IT-løsninger som kan implementeres raskt og med høy kvalitet. Med oss får du en sterk samarbeidspartner med tung kompetanse innen teknologi og forretningsutvikling.

Få mer informasjon her:

https://www.pearlgroup.no/


Tripletex:
Tripletex er et komplett skybasert økonomisystem som består av ulike moduler for regnskap, faktura, lønn, timeføring, reise&utlegg, logistikk og prosjekt som alle er sømløst integrert med hverandre. Selskapene som bruker Tripletex velger og betaler kun for modulene de faktisk trenger. Sånn sett passer Tripletex for alle – fra små holdingselskaper til selskaper med opp til 250 ansatte.

Styrken til Tripletex ligger i smarte og intuitive løsninger som man kan komme i gang med uten kostbare konsulenter. I tillegg er Tripletex laget for å kunne automatisere, å enkelt kunne samarbeide med regnskapsfører og har gode muligheter for å koble på andre systemer man måtte bruke. På denne måten gir Tripletex brukerne en mer effektiv arbeidshverdag uten unødvendig dobbeltarbeid.

Få mer informasjon her:

tripletex.no


IFS:

IFS develops and delivers enterprise software for companies around the world who manufacture and distribute goods, build and maintain assets, and manage service-focused operations. Within our single platform, our industry specific products are innately connected to a single data model and use embedded digital innovation so that our customers can be their best when it really matters to their customers—at the Moment of Service. The industry expertise of our people and of our growing ecosystem, together with a commitment to deliver value at every single step, has made IFS a recognized leader and the most recommended supplier in our sector. Our team of 4,000 employees every day live our values of agility, trustworthiness and collaboration in how we support our 10,000+ customers.

Få mer informasjon her:

https://www.ifs.com


Vitari:

Vitari bistår kundene våre med å bruke eksisterende teknologi på en optimal måte, og å ta i bruk ny teknologi som frigjør tid. «Systemene skal ikke ta tid, de skal gi tid» – mener vi. Vitari sitt mål er derfor at du skal jobbe mer med verdiskapende arbeid og minimere tiden på administrative oppgaver.

Vitari leverer rådgivning og konsulenttjenester som analyse av forretningsprosesser, implementering av programvare, prosjektledelse, support og forvaltning av virksomhetssystemer innen ERP, HRM og CRM. I tillegg utvikler Vitari integrasjoner som muliggjør kobling mellom forsystemer/bransjeløsninger og ERP-system for smidig og automatisert dataflyt.

Få mer informasjon her:

https://www.vitari.no/


BI builders:

The digital age demands instant information access to ensure accurate decision-making, optimized operations and competitive advantage. Data is vital for an organisations ability to stay ahead.

However, complex structure of business applications, time consuming activities and costly processes is often a barrier for organisations to truly become data-driven.

Xpert BI is a comprehensive modernisation platform allowing you to automate every step of transforming data into valuable business information.

Få mer informasjon her:

https://www.bi-builders.com/


Rootstock:

Rootstock Software® er en verdensomspennende leverandør av cloud ERP på Salesforce Cloud Platform.

Når det kombineres med Salesforce CRM, tilbyr Rootstock Cloud ERP produksjon, distribusjon og forsyningskjedeorganisasjoner en plattform for å vokse og administrere virksomheten sin.
Rootstock Cloud ERP er et fleksibelt, moderne og digitalt tilkoblet system som forvandler selskaper til å levere en mer personlig kundeopplevelse, effektivt skalere driften og utkonkurrere konkurransen.

Rootstock Software® ble lansert i 2008 og har vokst til å betjene kunder i hele Nord-Amerika, Europa og Asia Pacific,
og er utelukkende tilgjengelig på Salesforce-plattformen (Force.com) via Salesforce AppExchange, verdens mest populære markedsplass for forretningsapper.
Den støtter et bredt spekter av bedriftsstørrelser, inkludert små vekstorienterte selskaper, mellomstore organisasjoner og store bedriftsselskaper med flere nettsteder og tusenvis av brukere.

Få mer informasjon her:

www.rootstock.com


Infor:

Infor is a global leader in business cloud software products for companies in industry specific markets. Infor builds complete industry suites in the cloud and efficiently deploys technology that puts the user experience first, leverages data science, and integrates easily into existing systems.

Over 65,000 organizations worldwide rely on Infor to help overcome market disruptions and achieve business-wide digital transformation.

Få mer informasjon her:

https://www.infor.com/


Vilje:

Det er mye en god prosjektleder må kunne, men utover lang erfaring som prosessansvarlige er management for hire og IT to av tyngdepunktene blant konsulentene i Vilje.

Vilje Prosjekttjenester er en konsulentgruppe som med praktisk tilnærming og med både bred og tung kompetanse tar ansvaret for å styre prosjektene. Vi tar eierskapet, vi tar ansvaret og vi er ikke redde for å si fra.

Få mer informasjon her:

https://www.vilje.com/

Profileringspartnere:

Griteria:

Gritera er et drømmehjem for Norges beste ledelse- og teknologirådgivere. Et hjem som kombinerer det beste fra tradisjonelle konsulentselskaper med det å være selvstendig konsulent. Virksomheter vil lykkes bedre med å oppnå sine mål ved å få råd og hjelp fra de beste og mest dedikerte konsulentene.

Gritera består av dyktige konsulenter med lang og tverrfaglig bakgrunn innen både IT og forretning. Våre medarbeidere har jobbet med flere sentrale kunder og aktører i det norske markedet, og vil kunne ta oppdrag på tvers av flere av tjenestene våre. Denne tverrfagligheten sikrer at våre konsulenter kan identifisere de beste løsningene for din virksomhet gjennom velfundert strategisk rådgivning, samt fleksibel og effektiv operativ støtte

Få mer informasjon her:

https://gritera.com/no

Mediepartnere:

Finansavisen:

Finansavisen er en avis som overvåker næringslivet. Har du interesse for børs og finans? Ønsker du å følge utviklingen i norsk næringsliv? Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen.

Vi bringer også nyheter fra alt som rører seg innen økonomi og næringsliv, temastoff og reportasjer om bolig og næringseiendom, samt dybdeintervjuer og fritidsstoff.

Hver dag siden avisens fødsel i 1992 har Trygve Hegnar skrevet sin daglige kommentar til nyheter og aktuelle hendelser. Den bør du ikke gå glipp av.

I avisen finner du et bredt spekter av temaer for å fylle på med kunnskapen du trenger i jobb, samtidig som vi har et økt fokus på å gi deg inspirasjon og stoff for din fritid.

Les avisen her:

https://finansavisen.no/