fbpx

Hovedpartnere:

STARIA

Staria tilbyr internasjonale finansadministrasjonstjenester i over 40 land med en unik «one-stop» leveringsmodell og sterk ekspertise innen teknologibasert vekst. Staria er den ledende NetSuite-partneren i Norden. Flere utmerkelser og sertifikater beviser Starias høye kompetansenivå innen internasjonal finansadministrasjon.

For oss er suksess basert på en vilje til å bli kjent med kundens virksomhet og behov. I stedet for å tilby standardløsninger, prøver vi hele tiden å skape nye og bedre måter å løse kundens problemer på. For moderne virksomheter er vårt mål å drive vekst og skaffe klarhet.

Staria selv har en troverdig veksthistorie og derfor førstehåndskunnskap om å overvinne utfordringene med rask vekst. De fleste fremgangsrike vekstbedrifter i Norden stoler på Starias tjenester.

Få mer informasjon her

Unit4

Unit4 jobber med folk slik folk jobber.

Unit4s neste generasjon bedriftsprogramvare som støtter kunder i å levere en eksepsjonell People Experience til deres organisasjon og videre til deres kunder – fra å øke suksess for studenter og profesjonelle, til å styrke offentlige tjenestemenn og ideelle organisasjoner som gjør det bra i verden.

De forvandler arbeidet til å bli mer meningsfullt og inspirerende gjennom programvare som er selvkjørende, adaptiv og intuitiv, intelligent automatiserer administrative oppgaver og gir enkel tilgang til svarene folk trenger.

Få mer informasjon her

Pearl Group

Pearl Group ble etablert i 2006 som et lite miljø med få ansatte, med visjonen om å være det perfekte stedet å jobbe. Gjennom årene har selskapet utviklet seg fra en spesialist i SAP til å være en ledende aktør innen ERP og digital handel i Norden og den nordlige EMEA-regionen.

Deres motto er «Your Business, Next Level» og det betyr at Pearl vil være forretningspartneren som forstår dine behov, som støtter dine behov ved å tilby løsninger skreddersydd for deg, samt gi deg råd om hvordan du kan drive virksomheten din basert på våre erfaring med lignende kunder. På denne måten kan de hjelpe deg med å utvikle dine forretningsmodeller og skape vekst. Dette gjør de ved å jobbe tett med deg over tid for å virkelig forstå dine behov, noe som igjen gjør Pearl i stand til å komme frem til en kundevennlig, effektiv og skalerbar portefølje av systemer til et rimelig kostnadsbilde.

Få mer informasjon her

Deltek

Deltek er en leverandør av programvare for prosjektbaserte bedrifter. Flere enn 30 000 organisasjoner og millioner av brukere i mer enn 80 land over hele verden bruker Deltek for å sikre rett tilgang til prosjektinformasjon, gi støtte for prosjektledelse og samarbeid på et enestående nivå. Deltek Maconomy er et ledende ERP-system for kunnskapsintensive virksomheter, og maksimerer brukernes effektivitet og produktivitet gjennom bransje- og rollespesifikk funksjonalitet.

Få mer informasjon her

Visma Software

Visma Software er stolt partner av ERP-dagene 2022!
Som et av de største selskapene i Visma-gruppen, er vårt eneste mål å forenkle hverdagen til norske bedrifter. Derfor leverer vi komplette ERP-, HRM- og BI-systemer som dekker økonomi, logistikk, prosjekt, rapportering, lønn og HR.

Systemene vi leverer passer for mellomstore og store bedrifter som ønsker å automatisere prosessene sine. Med god hjelp fra over 40 partnere på tvers av hele Norge, og alle tredjepartssystemer som er synkronisert med systemene våre, sender vi norske bedrifter opp i skyen og inn i fremtiden.

Få mer informasjon her

Uni Micro

Uni Micro er en solid leverandør av teknologi og økonomisystem. Våre to økonomisystem, Uni Økonomi Desktop og Uni Economy, står begge sterkt i bransjen. SoftRig, et produkt av Uni Micro, er vår utviklings- og distribusjonsplattform.
Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje.

Få mer informasjon her:

RamBase:

RamBase Cloud ERP er en komplett forretningsløsning for virksomheter innen produksjon og distribusjon. Vi er et norskutviklet Software-as-a-Service system, som er «født i skyen» og leveres av sertifiserte partnere med omfattende bransjekunnskap.

RamBase kobler hele verdikjeden sammen i ett system som samhandler, effektiviserer og forenkler alle kjerneprosessene dine. Systemet er utstyrt med et rikt sett med API-er. Våre partnere og kunder utvikler smarte industriløsninger med våre åpne byggeklosser.

Jakob Hatteland Computer AS eier, hoster og promoterer RamBase. Vi har et nettverk av sertifiserte partnere som implementerer RaBase og som står klare til å hjelpe deg med din digitale transformasjon.

Vi er stolte av være partner for ERP-konferansen og gleder oss til å snakke med din bedrift på seminaret.

Få mer informasjon her

Monitor:
Monitor er et komplett system, optimalisert for produksjonsforetak. Med 40 års erfaring er vi den markedsledende leverandøren av forretningssystemer i Sverige. MONITOR er utviklet i tett samarbeid med våre kunder. Derfor er det både brukervennlig og kostnadseffektivt.
Virksomheten omfatter også opplæring, konsulentvirksomhet og support innen forretningssystemet MONITOR. Foretaket har i dag over 300 ansatte, hvorav flesteparten er stasjonert på hovedkontoret i Hudiksvall. Der utvikles også mesteparten av programvaren.

Sverige skjer all utdanning og salg i egen regi. Utenfor Sverige har vi egna firmaer og partnere som tar seg av salg og opplæring. Vi er representert i Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Malaysia og Kina. MONITOR er i dag installert hos over 4500 foretak. Forretningssystemet MONITOR er i øyeblikket oversatt til 15 språk.

Få mer informasjon her

IFS

IFS utvikler og leverer cloud enterprise software til selskaper over hele verden som produserer og distribuerer varer, bygger og vedlikeholder eiendeler og administrerer servicefokusert drift. Hver enkelt plattform har bransjespesifikke produkter som er koblet til én enkelt datamodell og bruker innebygd digital innovasjon slik at kundene våre kan være best mulig når det virkelig betyr noe for kundene deres – i serviceøyeblikket™.

Bransjeekspertisen til våre ansatte og vårt voksende økosystem, sammen med en forpliktelse til å levere verdi på hvert eneste trinn, har gjort IFS til en anerkjent leder og den mest anbefalte leverandøren i vår sektor. Vårt team på 5000 ansatte gjenspeiler hver dag våre verdier av smidighet, pålitelighet og samarbeid i hvordan vi støtter våre 10.000 + kunder. Finn ut mer om hvordan våre programvareløsninger kan hjelpe din bedrift i dag på ifs.com.

IFS deltar med sine samarbeidspartnere, Cillco og Addovation. For mer informasjon om Cillco og Addovation, gå ned til profileringspartnere eller følg linkene nedenfor.

IFS, Addovation eller Cillco

Solwr

Solwr tilbyr varehandelen innovative logistikkløsninger og har noen av Norges største varehandelsaktører som kunder. Vi har ca 100 ansatte i Oslo, Trondheim og Ålesund med dyp kompetanse om logistikk, programvareutvikling og automasjon.

Varehandelslogistikken blir stadig mer kompleks. Dette skyldes at handel i økende grad skjer i både fysiske og digitale kanaler, at distribusjonsmodellene har blitt mer komplekse og ikke minst at kundenes forventninger øker. Alt dette gjør at logistikkostnadene blir høye og marginen lavere. For å sikre lønnsomhet er det nødvendig å effektivisere logistikkprosessene og benytte mulighetene ny teknologi gir. Mange har laget gode kundeiser, men først når den gode varereisen er på plass, kan man skape de sømløse handleopplevelsene som mange er opptatt av. Solwr leverer programvare som gir våre kunder kontroll på sine varer på tvers av kanaler, effektiv ordre- og lagerstyring, effektiv distribusjon samt store effektiviserings- og HMS gevinster gjennom bruk av våre lagerroboter.

Få mer informasjon her

Inspirit

Vi i inspirit 365 er et agilt spesialistselskap som leder kunder gjennom krevende digitaliseringsprosesser ved bruk av Microsoft Dynamics 365 teknologi. Vår prioritet nr. 1 er å gjøre våre kunder mer konkurransedyktige.

For oss handler dette om: Å være visjonær på våre kunders vegne, å forstå viktigheten av kundenes utfordringer, og være dristig i hvordan vi utfordrer problemstillinger. Med et ekstremt sterkt fagmiljø består inspirit365 av rådgivere, arkitekter, konsulenter, utviklere og prosjektledere. Vi har kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger.

Få mer informasjon her

Xledger:

Få full kontroll over din bedrift med Xledger – et komplett 100 % skybasert ERP-system.
Digitalisering, automatisering, effektivisering og kunstig intelligens. Alt dette får du når du velger et system som er «født i skyen». Økonomi- og regnskapssystemet Xledger er raskt å implementere, konfigureres i henhold til virksomhetens behov og oppdateres med ny funksjonalitet flere ganger i året.
Xledger har kontinuerlig fokus på å levere automatisering, innsikt og skalerbarhet. Prosesser effektiviseres og flyter automatisk. Dette frigjør tid til det som er viktig for at ditt selskap skal nå sine mål. Via dashboard og rapporter får du innsikt og oversikt slik at du kan ta kvalifiserte beslutninger, basert på sanntidsinnsikt. Systemet skaleres i takt med deres behov, nasjonalt og internasjonalt, og gjør det mulig for ambisiøse selskaper å vokse.
Med Xledger får du en alt-i-ett løsning for regnskap og økonomi og du kan integrere fagsystemer som er relevante for din virksomhet.
Xledger er ISO 27001-sertifisert og vi lagrer våre data i Norge.

Få mer informasjon her

Gritera:

Gritera er et drømmehjem for de beste rådgiverne. Et hjem som kombinerer det beste fra tradisjonelle konsulentselskaper med det å være selvstendig konsulent. Virksomheter vil lykkes bedre med å oppnå sine mål ved å få råd og hjelp fra de beste og mest dedikerte konsulentene.

Griteras verdier er Frihet, Rettferdighet, Grit og Åpenhet. Med begrepet «Grit» mener vi at våre konsulenter er håndplukket basert på deres lidenskap og utholdenhet som sikrer effektiv gjennomføring av både kortsiktige og langsiktige mål. Med stort pågangsmot evner våre konsulenter å se muligheter der andre lett ser begrensninger

Få mer informasjon her

Partnere:

Proplan

Proplan her, stolt partner av ERP-dagen!

Vi er et softwareselskap med over 100 kloke hoder fordelt på seks lokasjoner i Sør-Norge. Og vårt fokus har, helt siden starten i 1991, vært å skreddersy løsninger som forenkler forretningsdriften for små- og mellomstore bedrifter.

Vår visjon er å hjelpe deg og de andre kundene våre inn i fremtiden

Det gjør vi gjennom rådgivning og implementering av systemer som ERP fra Visma, Contracting Works, OneStop Reporting og Superoffice. I tillegg til våre egenutviklede systemer, som Proplan Time og Proplan HRM. De er vi kanonstolte av!

Vår misjon er å forenkle forretningsdriften din, øke dine verdier og styrke konkurransekraften din

Vi vektlegger menneskelig samarbeid, nærhet til deg som kunde og skreddersydde løsninger for å hjelpe deg inn i en digitalisert fremtid. Du er godt ivaretatt som kunde hos oss – vi dekker nemlig alt innen regnskap, logistikk, timeregistrering, CRM, lønn, prosjekt, personal og rapportering.

Få mer informasjon her

Jeeves

Jeeves er en helhetsleverandør av forretningssystemløsninger (ERP) for mellomstore produksjons- og distribusjonsbedrifter. Jeeves ERP kan installeres lokalt eller leveres som en skytjeneste. Vi arbeider nær kundene våre med å bli unike i sitt marked gjennom et fleksibelt og kostnadseffektivt ERP-system. Våre dyktige virksomhets-, produkt- og prosesseksperter gjør oss til en langsiktig og stabil partner, som støtter kundenes digitale transformasjon ved stadig å forenkle, optimere og utvikle virksomheten deres. Målet vårt er å gjøre livet til kundene våre enklere og kundene deres mer fornøyde. Jeeves ERP er en forretningssystemløsning du kan vokse med!

Få mer informasjon her

Akselera

Akselera ble startet i 2006 av konsulenter med lang og variert erfaring innen forretningsrådgivning, prosjektledelse, prosessforbedring, og ERP-implementering. I dag teller vi 40 ansatte og har kontorer i Oslo, Bergen og Helsinki. Våre kunder er store og mellomstore virksomheter i privat og offentlig sektor.

Gjennom lang erfaring løser vi kundenes problemer og hjelper dem til å nå målene de har satt seg. Forretningsmodellen vår er bygget på integritet og åpenhet. Vi i Akselera skaper ekte resultater og verdi for kundene våre – og det gjør vi gjennom innovasjon og erfaring, godt samarbeid og høy faglig kvalitet.

Få mer informasjon her

EBS

EBS Consulting AS er et ansatteid konsulenthus som leverer tjenester knyttet til forretningsapplikasjoner fra Oracle. Selskapet ble startet i 2005 av fire av markedets mest erfarne konsulenter innen dette området, og har siden tiltrukket seg dyktige konsulenter og stadig utvidet sitt tjenestespekter.

I dag består selskapet av 17 ansatte med lang praktisk erfaring fra konsulentbransjen og brukerorganisasjoner. Selskapet har beholdt sitt fokus på ERP, og leverer tjenester innen Oracle E-Business Suite, Oracle ERP Cloud og Oracle NetSuite.

 

I tillegg leveres tjenester innen digitalisering og digital transformasjon under fagområdene prosess-og prosjektledelse, testledelse og service management.

Få mer informasjon her

AMS

AMS digitaliserer og automatiserer norsk og internasjonal produksjonsindustri.

Vår markedsledende direct MES-plattform vil i harmoni med ditt ERP-system gi deg en fremtidsrettet totalløsning, som gjør deg i stand til å videreutvikle og effektivisere din produksjonsbedrift.

Produktplattformen direct MES er en Cloud-ready og modulbasert produksjonsløsning, som gir deg muligheten til å ta i bruk de ulike modulene etter hvert som du ønsker. Dette gir deg skalerbarhet over tid og fleksibilitet gjennom plattformens konfigurasjonsmuligheter sammen med sømløs integrasjon av maskiner og utstyr.

AMS leverer også markedets beste timeføringssystem for produksjon- og prosjektbasert virksomhet. direct 24 er et svært fleksibelt timeregistreringssystem som tilbyr en enkel og effektiv måte å registrere timer på. Vi har lang erfaring med timeføring og har utviklet timeregistreringsprogram sammen med kunder siden 1991.

Gjennom vår direct-plattform og fagkompetanse har vi siden 1986 gjort arbeidsdagen enklere for bedrifter som krever komplett kontroll på produksjonsplaner, produksjonsstyring, maskinstyring og automatisering av interntransport.

 
 
 

 

Odoo

Vårt oppdrag er å tilby en rekke brukervennlige forretningsapplikasjoner som utgjør en komplett pakke med verktøy for å følge ethvert forretningsbehov. Vi gir millioner av selskaper enkel tilgang til programvaren de trenger for å drive og utvide virksomheten sin.

Her på Odoo har vi utviklet 30 hovedapplikasjoner som jevnlig oppgraderes. I tillegg har fellesskapet vårt med mer enn 1500 aktive medlemmer bidratt med ytterligere 16000 apper for å dekke et bredt spekter av forretningsbehov.

Med tilbudet «On-premise» er Odoo den mest installerte forretningsprogramvaren i verden. Den brukes av over 5.000.000 brukere over hele verden, fra oppstartsbedrifter (1 bruker) til store bedrifter (300.000+ brukere)

Få mer informasjon her 

 

24SevenOffice

Hos 24SevenOffice er vi lidenskapelig opptatt av å levere modulære og flyt-fokuserte forretningssystemer som er skreddersydd for å møte de unike behovene til bedrifter i alle størrelser. Vi forstår at bedrifter krever fleksibilitet og skalerbarhet, og derfor tilbyr vi en modulbasert løsning som lar deg skape den perfekte arbeidsflyten, tilpasset dine skiftende krav.

Inspirert av vår visjon om å revolusjonere måten bedrifter arbeider på, er vi dedikert til å skape smarte forretningssystemer for fremtidens arbeidsflyt. Ved å lede an i utviklingen av bærekraftige og fremtidsrettede løsninger, støtter vi verdikjeden din og gir deg forutsigbar, intelligent og handlingsorientert innsikt som driver vekst.

Få mer informasjon her 

 

 

Cepheo skaper suksess i en verden i endring. Vi kombinerer mennesker, teknologi og forretning slik at våre kunder kan omfavne det uventede og definere sin egen fremtid.

Vi er et nytt navn i bransjen, men har 40 års erfaring, er en av de største Microsoft Dynamics 365-partnere i Norden og er spesialister innenfor produksjon, detaljhandel/distribusjon samt energi.  Vi forbereder våre kunder på fremtiden med løsninger og tjenester sentrert rundt den nyeste teknologien fra Microsoft, basert på Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform og Microsoft Azure.

Cepheo fusjonerer i disse dager med Axdata. Fusjonen gjør at vi får et mer helhetlig grep på verdikjeden. Det betyr at vi kan tilby en sterkere og bredere kompetanse, mer kapasitet til markedet, større fleksibilitet, og en solid forvaltning og videreutvikling av eksisterende og fremtidige kunder.

Når IT-landskapet er i konstant endring, trenger du å bygge virksomheten din på et solid digitalt fundament. Våre løsninger hjelper deg med å betjene dine kunder bedre og sikre din lønnsomhet. Uansett hva din virksomhet og bransje fokuserer på, er vårt fokus det samme – å bruke teknologiens kraft for at din virksomhet skal blomstre.

Vi kaller det: Digital Empowerment.

Få mer informasjon her 

 

 

Columbus er et internasjonalt konsulentselskap som skaper varige verdier ved at vi digitaliserer, transformerer og utvikler større private virksomheter. Vi har spesialisert oss på bedrifter innen produksjon, næringsmiddel, retail & distribusjon.  

Gjennom strategisk rådgivning, innovativ bruk av AI, maskinlæring og datadrevet innsikt skaper vi nye, bærekraftige forretningsmuligheter for våre kunder. Columbus implementerer, forvalter og videreutvikler forretningskritiske løsninger med høy sikkerhet, og leverer skybasert ERP, e-commerce og CRM for å optimalisere hele verdikjeder og forretningsprosesser. Vi skaper gode brukeropplevelser og økteinntekter for våre kunder. Med over 1500 ansatte innen teknologi- og forretningsrådgivning leverer Columbus lokalt på en global skala.  

Få mer informasjon her

 

 

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger, basert på Microsoft teknologi.  

Styrken ligger i helheten. I vår samlede kompetanse, og i en teknologiplattform som setter virksomheter i stand til å kontinuerlig innovere og videreutvikle seg. Samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene. 

 

 Få mer informasjon her

 

Semine AS er et ambisiøst og innovativt selskap i rask vekst som jobber mot å revolusjonere økonomifunksjonen gjennom kunstig intelligens og maskinlæring. Vi leverer SEMINE-plattformen, en verdensledende plattform for automatisering av datafangst, kostnadsfordeling og automatisk flyt for mellomstore til store virksomheter og regnskapsbyråer. I dag håndterer SEMINE flere millioner fakturaer, og brukes av over 10 000 selskaper. Dette er selskaper som Norrøna, Kaffebrenneriet, OBOS, NAF, Norlandia Health & Care Group, Norwegian, Frelsesarmeen og Heimstaden.

Semine ble i 2021 anerkjent av Gartner som en ledende aktør innen intelligent automasjon, og ble rangert som nummer 7 på Deloittes Fast 50 liste, en liste over Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper i 2022.

SEMINE-plattformen er en SaaS-plattform som bruker kunstig intelligens for å automatisere inngående fakturaer. SEMINE leser og forstår alt innholdet i en faktura (både på hode- og varelinjenivå), påfører riktig konto, prosjekt og avdeling eller andre dimensjoner, distribuerer alt på flyt og overfører dataene sømløst til ditt ERP-system. Resultatet er spart tid, økt datakvalitet og helt ny innsikt. SEMINE kan integreres mot de aller fleste ERP-systemer, og har standardintegrasjoner mot Visma-systemene, Dynamics365, Unit4, SAP, Xledger, PowerOffice, 24SevenOffice, UniEconomy og Deltek Maconomy.


Få mer informasjon her 

Infor

Infor er en global leder innen forretningsskyprogramvare for selskaper i bransjespesifikke markeder. Infor bygger komplette industrisuiter i skyen og implementerer effektivt teknologi som setter brukeropplevelsen først, utnytter datavitenskap og enkelt integreres i eksisterende systemer.

Over 60 000 organisasjoner over hele verden stoler på Infor for å hjelpe med å overvinne markedsforstyrrelser og oppnå forretningsomfattende digital transformasjon.

Få mer informasjon her 

 

Profeleringspartnere:

Knowit

Knowit Business Solutions er en av de raskest voksende partnerne av Microsoft innen Dynamics 365. Vi har på rekordtid etablert oss som en betydelig forretningsrådgiver innen ERP & CRM, med kompetanse innenfor Dynamics 365 Finance & Supply Chain, Business Central, CE, Azure og PowerPlatform.

Vi er allerede 54 ansatte og vokser raskt videre med en majoritet av senior kompetanse som nå utvides til også å inkludere yngre talenter som utdannes gjennom Microsoft University for raskt å komme opp på Dynamics plattformen. Rundt 30 kunder benytter seg av vår ekspertise pr. i dag og vi opplever stor etterspørsel fra kunder som ønsker å tilknytte seg vår ekspertise.

I Business Solutions jobber vi med en rekke store og kjente kunder innen bygg- og anleggsbransjen, engineering, prosjekt, produksjon, handel og distribusjon og eiendom.

Knowit består av en meget kompetent organisasjon med erfaring fra alt fra mellomstore til de største ERP prosjekter i Norge/Norden med utrulling til globale kontorer. Med tung prosesskompetanse og en tverrfaglig kompetanse innenfor produkter fra Microsoft og et bredt spekter av tjenester, bidrar Knowit til å digitalisere og automatisere prosessene for bedre å understøtte kundens forretning og dermed oppnå høy verdiskapning og tilhørende optimalisering og gevinstrealisering.

Vi bistår som rådgivere gjennom hele livssyklusen for Kunden fra analyse og design, proof of consept, til leveranse og igangkjøring, samt kontinuerlig forbedring, optimalisering og videreutvikling.

I Knowit har vi fokus på langsiktighet og verdiskapning i alt vi gjør i tett samarbeid med våre kunder. Vi går hånd i hånd sammen med kunden og sikrer en løpende optimal utnyttelse av teknologi og bidrar til å skape en lønnsom, verdiøkende og friksjonsfri hverdag for kunden og deres medarbeidere.
Knowit er ca. 1.000 ansatte i Norge og omsatte i 2022 for i overkant av 2 milliard.

 
 
 

Tripletex:

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem og har noen av bransjens mest fornøyde kunder. Vi har fokus på smarte løsninger som forenkler hverdagen! Systemet vårt er modulbasert, og kan utvides med tilleggsfunksjoner etter bedriftens behov. Vi leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektro- og VVS-bransjen og har en egen løsning for regnskapsførere. Vi er stolte av vår nyskapende teknologi og brenner virkelig for å utvikle oss og bli bedre hver eneste dag. Samholdet og kulturen i Tripletex er helt unik og drives frem av verdiene våre – glede, tillit og driv. Sammen finner vi på mye gøy og koser oss ukentlig med blant annet is-tirsdag, vaffel-torsdag og brus-fredag.

Få mer informasjon her

 

 

Finansavisen

Vi gir deg en avis som overvåker næringslivet. Har du interesse for børs og finans? Ønsker du å følge utviklingen i norsk næringsliv? Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen. 

Vi bringer også nyheter fra alt som rører seg innen økonomi og næringsliv, temastoff og reportasjer om bolig og næringseiendom, samt dybdeintervjuer og fritidsstoff.

Hver dag siden avisens fødsel i 1992 har Trygve Hegnar skrevet sin daglige kommentar til nyheter og aktuelle hendelser. Den bør du ikke gå glipp av.

I avisen finner du et bredt spekter av temaer for å fylle på med kunnskapen du trenger i jobb, samtidig som vi har et økt fokus på å gi deg inspirasjon og stoff for din fritid.

Få mer informasjon her 

 

 

Cillco

Cillco Technology offers state of the art software for procurement and supplier management in a modern SaaS platform!

Cillco Consulting has one foot in two great worlds. Custom development and ERP consultancy.

Our business advisors and consultants focus on most anything related to IFS Application.

Our many skilled developers can help you with almost any challenge. Using the tech from our sister company we’re also capable of creating and running new custom applications.

Få mer informasjon her 

 

 

Addovation

Hos Addovation er vi opptatt av å hjelpe bedrifter med å lykkes i dagens raske verden. Som et nordisk IT-selskap tilbyr vi et bredt spekter av innovative produkter, eksperttjenester og skreddersydde løsninger som er utviklet med tanke på din suksess. Enten du er en oppstartsbedrift, en liten bedrift eller et stort foretak, har vi det du trenger.Vi vet at det kan være skremmende å navigere i den komplekse teknologiske verdenen, men vi er her for å gjøre det enkelt for deg. Med vårt team av dyktige fagfolk og vårt engasjement for eksepsjonell kundeservice kan du stole på at du er i gode hender. Vi samarbeider med deg hele veien for å sikre at du får mest mulig ut av produktene og tjenestene våre.

Få mer informasjon her 

 

 

Som markedsleder i programvare for bedriftsapplikasjoner hjelper SAP bedrifter i alle størrelser og i alle bransjer med bedre drift ved å omdefinere ERP og opprette nettverk av intelligente foretak som gir gjennomsiktighet, fleksibilitet og bærekraft på tvers av forsyningskjeder. Med vår ende-til-ende-programserie med applikasjoner og tjenester kan kundene drive lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og skape en forskjell over hele verden.

Få mer informasjon her 

 

 

 

Konsulentene i Vilje har en bred og tung praktisk tilnærming til oppgaver der de tar ansvaret, eierskapet og styringen av prosjektene. Vilje Prosjekttjenester har også tydelighet som en av våre verdier og får mange gode tilbakemeldinger på nettopp det.

Vilje er et uavhengig og teknologinøytralt selskap med solid erfaring både på leverandørsiden og på kundesiden, fra både privat og offentlig sektor. Over halvparten av konsulentene har erfaring med å lede ERP-prosjekter.

Vilje har også etablerte samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere et bredere spekter av tjenester. Vi har blant annet samarbeid med Vaar Advokat som har spesialkompetanse innenfor IKT anskaffelser, IKT avtaler og personvern.

Få mer informasjon her

 

 

Dynatos er betrodd rådgiver og strategisk partner innenfor optimalisering av finansielle- og innkjøpsprosesser. Vi streber etter kontinuerlig perfeksjon ved å tilby oppdatert ekspertise, inspirerende ideer og innovative teknologier slik at din organisasjon kan jobbe digitalt, mer effektivt og fremtidsrettet. 

Sammen med våre teknologipartnere (Coupa, Kofax, Microsoft) og vår egen plattform Routty, leverer vi innovative løsninger innenfor behov-til-betaling, innkjøp, kontrakts administrasjon, leverandør management, dokumenthåndtering, e-faktura, analyse og rapportering. Våre løsninger komplimenterer ERP-systemet, og er med på å forbedre funksjonaliteten og samhandlingen for både interne brukere og eksterne samarbeidspartnere. 

Dynatos er et Europeisk selskap med tilstedeværelse i Norge, Danmark, Sverige, Nederland, Belgia, Tyskland, Polen, Romania, Spania, Slovakia. Vi bistår mer enn 850 internasjonale kunder med rådgivning, software implementering og support.

Dynaots, en del av Cronos Group.

Få mer informasjon her

NTT DATA Business Solutions er en av verdens ledende SAP-partnere. Vi har 90 ansatte på kontoret i Oslo, som vet hvordan du oppnår de beste resultatene med SAP.

Vi forstår ditt marked, bransje og teknologi, og som en del av den globale NTT DATA-gruppen kan vi løse prosjekter av enhver størrelse og omfang.

Som engasjert partner, hjelper vi deg med å koble dine muligheter sammen med den nyeste teknologien, drive innovasjon og forbedre din konkurranseevne.

 Få mer informasjon her


Flyt ble stiftet i 2021, og er grunnlagt på en 25 år lang reise i ERP-implementeringer både lokalt og globalt. 

Etter mange år med det som lenge har vært de største og ledende ERP systemene i verden så vi et behov for å finne et ekte ERP-system med god støtte for den typiske norske mellomstore bedrift.

Der hvor prosesskrav går langt utenfor det som kan dekkes av lokale systemer med utspring i regnskapssytemer, men hvor de største globale ERP-systemene blir for kompliserte og for dyre. Så falt valget på Odoo, og vi har siden oppstarten ledet etableringen av Odoo i Norge. 

Om du går inn i ditt første ERP-system, eller om du har fungerende systemstøtte, men har behov for en mer fremtidsrettet og skalerbar løsning, så hjelper vi deg. Vi kan ta totalansvar i prosjektet; for løsning, prosjektledelse og endringsledelse.

ERP-prosjekter er ofte forbundet med høy risiko og kost. Derfor er det utrolig viktig å ha med seg en partner på reisen som kjenner til hva som kan gå rett og galt, og som har erfaring og metodikk for å minimere risiko og sikre en trygg implementering.

Når et implementeringsprosjekt er levert, tilbyr vi løpende support og forbedringsprosjekter, for å sikre en kontinuerlig forbedring og støtte av dine prosesser.

Våre konsulenter er høyt utdannet, og har lang operasjonell erfaring. De vil utfordre og rådgi deg på hvordan din bedrift kan bli bedre.

 Få mer informasjon her

Vi i Exsitec tilbyr digitale løsninger som utgjør en forskjell i våre kunders virksomheter. 

Ved å kombinere utvalgte forretningssystem, salgsløsninger, innsikt & data og skreddersydde løsninger til en helhet, skaper vi forutsetninger for at hver enkelt kunde kan nå sine ambisjoner.

Exsitec er Nordens raskest voksende IT-selskap og i et konsern med over 20 kontorer i Sverige, Norge og Danmark, er vi stolte over å kunne hjelpe over 4000 bedriftskunder.  

 Få mer informasjon her

Propell.ai leverer verdensledende AI-løsninger innen inngående fakturabehandling og bærekraftsrapportering, med hovedfokus på det europeiske markedet. Vi jobber tett med de store regnskapsbyråene for å tilby våre løsninger til både små og mellomstore bedrifter, samt de aller største selskapene med kompliserte behov og interne regnskapsavdelinger. Samtidig brenner vi for automatisering i det offentlige og ønsker å bidra til digitalisering. Vi har en strategisk satsing mot fylkeskommuner og kommune-Norge sammen med Xledger offentlig.

Propell.ai har utviklet en plattform skreddersydd for det europeiske markedet, og den overholder de strenge sikkerhetskravene og retningslinjene for personvern (GDPR). Vi tilbyr integrasjoner med alle typer ERP-systemer og Vic.ai som vi implementerer for å automatisere inngående fakturaflyt, fungerer sømløst med alle ERP-systemer.

I Gartner sin «Hype Cycle for Procurement and Sourcing Solutions 2023,» publisert 19. juli i år, ble Vic.ai anerkjent som en av de 10 fremste løsningene i verden innen «AP Invoice Automation.» De deler plassen med anerkjente navn som Basware, Medius, DataServ, Esker, SoftCo, og flere.

Propell.ai implementerer og supporterer kunder av Vic.ai i hele Europa, vi har mange kjente kunder som benytter vår plattform. Eksempelvis BDO, Aider, View, Accountor, Saga, Vekstra, Athene, disse har sammen tusenvis av kunder som benytter løsningen, i tillegg til store kunder som Strawberry(tidl. Nordic Choice Hotels), Elkjøp, HBS, Hapro, Haavind med flere.

Med vår løsning automatiserer du opptil 95 % av manuelle prosesser ved å bruke en algoritme som oppnår opptil 100 % nøyaktighet. Dette er en ren AI-løsning, uten komplekse regler, tredjepartsverktøy eller manuell datainnføring fra PDF til EHF-fakturaer. Vår AI-løsning drar nytte av maskinlæring basert på data fra alle våre plattformkunder. Implementeringen er enkel, og vår løsning gir en solid forretningsfordel med rask avkastning.

Få mer informasjon her

Bouvet

Bouvet har vært i ERP markedet siden 90-tallet. Vi har langvarige partnerskap med våre kunder, der vi får det beste ut av hverandre. Vi tilbyr alt fra rådgivning, implementering til drift. Og vi sitter ofte på kundesiden. Alle våre konsulenter sitter i Norge.  

Historisk har vi fokusert på SAP, der vi har ett av de største SAP-miljøene i Norge. Samtidig er Bouvet en betydelig Microsoft-partner der vi blant annet vant Årets Power Platform Partner og Årets Manufacturing Industry Partner i 2022. Vi er nå godt i gang med å utvide tjenestetilbudet med Dynamics 365 Finance and Operations.  

Vi er en jordnær og kunnskapsrik partner for kunden. Vi ser det store bildet med bl.a. skyreisen, plattformer, data-innsikt og analyse. Vi har også dyp prosess- og forretningsforståelse. Det sammen med nærhet til kunden gjør at vi forstår og kan hjelpe kundene å få mest mulig ut av sine ERP-løsninger og -prosesser. 

Få mer informasjon her