Nominasjon er nå stengt – finalister offentliggjøres 12. november

 

Tid: 21. november kl. 17:00
Sted: MESH, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Hvem blir årets vinner av BI prisen?

Vi ønsker alle som har implementert en BI-løsning i Norge velkomne til nominering til årets BI-pris i regi av Dataforeningen faggruppen BI & Analytics.

Hvorfor skal du nominere?

Hvis dere har gjort en god implementasjon av en BI løsning som har gitt god innsikt eller forretningsverdi, eller kanskje noe litt annerledes enn hva som er vanlig så ønsker vi å høre fra deg.

Nominasjonsfristen er 1. november 2018 så her er det bare å sende inn søknad med en en god begrunnelse. Det er mulig å nominere ditt selskap eller noen andre som har gjort noe spesielt i sin implementering.

Evalueringskriterier

 1. Verdibidrag til virksomheten:
  Hvilken påvirkning har BI/analytics løsningen hatt for virksomheten?
  Har løsningen gitt noe nyskapende verdi?
 2. Bruk av BI/analytics løsningen i virksomheten:
  Har utnyttelse av tilgjengelig informasjon økt?
  Har bruken av BI økt og gitt en merverdi for brukerne?

Hvem kan søke?

Alle bedrifter i Norge som har implementert en BI eller analytics løsning er velkomne til å søke. Løsningen som nomineres skal være produksjonssatt og ikke et BI eller analytics produkt.

Prosessen og tidslinjen

Etter nominasjonsperioden vil juryen gjennomgå innkomne søknader og foreta en utvelgelse av finalister. Finalistene får anledning til å presentere sin løsning ved hjelp av en video på 3 – 5 minutter. Videoene vises under BI-pris eventet 21. november 2018 og alle deltagere vil få anledning til å stemme frem sin kandidat til BI-prisvinner 2018.

 • Frist for innlevering av nominasjonsskjema: 1. november
 • Finalistene kontaktet senest 5. november
 • Frist for finalistene til å levere inn video på 3-5 minutter som forklarer hva de har gjort og så vil vinneren kåres basert på avstemning som gjennomføres på utdelingen: 16. november
 • Prisutdeling: Onsdag 21. november kl. 17:30
Share This