Faggruppen for BI & Analytics, Oslo har delt ut BI-prisen til de beste BI-løsningene siden 2009. I 2020, etablerte vi Innsiktsprisen sammen med de andre BI & Analytics faggruppene i Dataforeningen. Denne nye prisen har et bredere omfang og skal omfatte alle verdifulle løsninger som setter bruk av data, maskinlæring og analyse i hjerte av løsningen.

Dagens pris gjenspeiler virksomhetenes forventninger om å benytte seg av nye digitale produkter og tjenester for å løse sine utfordringer, samtidig som forvaltningen effektiviseres. Smart og innovativ bruk av data kan bidra til å realisere dette og belønnes av Innsiktsprisen. 

Vi er stolt å ha mange innovative løsningen nominert for innsiktsprisen gjennom årene. Innsiktsprisen er godt profilert i pressen og sosial media. 

Vinner 2021
I 2021 tok Folkeinstituttet (FHI) hjem innsiktsprisen for Norges første beredskapsregister Beredt C19; en viktig løsning som ga myndighetene sanntidskunnskap om pandemiens utvikling og konsekvenser på helsevesen og befolkningen. 

Vinnerne av Innsiktsprisen FHI med prosjektleder Anja Schou Lindman foran med diplomet. Foto Geir Kihle Hanssen

Finalister 2021

  • Elhub m/Datahus for kraftmarkedet
  • Storebrand m/Automatisert deteksjon av svindel

Les mer om Innsiktsprisen 2021:

Les mer om tidligere vinnere av Innsiktsprisen 2020-2009

Share This