Hovedmeny

Møt foredragsholderne 2019

Freddie Rinderud
Freddie er analytiker og senior advisor hos Radar, Nordens ledende leverandør av faktabasert innsikt om IT-økosystemet. Han har bakgrunn som CIO og er i dag strategisk rådgiver for noen av Nordens største IT-leverandører og IT-kunder. Han er også forfatter av flere høyprofilerte rapporter, blant annet «Den perfekta stormen: Industrialiseringen av IT» (2017) och «The business value of Cloud maturity» (2017). Freddie Rinderud er basert i Sverige.
Lena Lundgreen
Lena er direktør for offentlig sektor i Microsoft Norge. Hun har bred ledererfaring og viktig forretningsinnsikt fra flere ulike bransjer. Lena har vært sjef for Avanade Norge og direktør for skytjenester i Avanade i Norden. Tidligere har hun blant annet jobbet som juridisk direktør i Itera Consulting og som advokat i advokatfirmaet Hjort DA. Lena er udannet Cand. Jur fra Universitetet i Oslo.
Petra Bergarp
Petra is Capture Manager i AWS Nordics. Her role is to help governments procure cloud since it is so different compared to traditional IT infrastructure (pay-as-you-go, no upfront costs and no long-term commitments). Aiming to help them to take full advantage of the solutions from AWS to pave the way for innovation and supporting digital transformation.
Jonas Améen
Jonas from AWS Nordics has been in the IT industry over 20 years and has broad knowledge about public sector procurement, different vendors, commercial and technical paths to success, and how to navigate inthis new global IT- infrastructure. Today he supports IT-companies across Nordics to transform into the future of IT Services.
Knut Olav Fiane
Knut Olav er advokat/partner i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS. Han har lang erfaring med IT-baserte avtaler og skybaserte anskaffelser og har i denne forbindelse deltatt i en rekke større IT-baserte anskaffelser over en årrekke. Dette inkluderer bistand både til leverandør og kundesiden samt innen offentlig og privat sektor.
Lars Folkvard Giske
Lars er advokat/partner i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS og leder FTs IKT og Media team. Han har lang erfaring med blant annet IT-baserte avtaler og skybaserte anskaffelser og har deltatt i mange av de største IKT anskaffelsene de siste årene. Med erfaring fra både leverandørsiden og kundesiden. Han har vært med på å lage IKT-Norge standardavtaler, var med på minirevisjonen av SSA-avtalene i 2012/13, revisjonen av SSA-avtalene i 2015, ny SSA-L i 2017 og utforming av nye GDPR erstatningsansvarsbestemmelsene i 2018.
Christina Ingrid Dahr
Christina er juristen  til Statens vegvesen, IKT-avdelingen, og har omfattende erfaring med IT anskaffelser, IT prosjekter og IT kontrakter. Hun har hatt ansvar for kontraktsutforming og anskaffelse av prioriterte skytjenester i Statens vegvesen.
  Espen Bakjord
Espen er advokat/partner i Vaar Advokat AS. Han jobber innenfor fagområdene IT, anskaffelser og personvern. Espen har tidligere deltatt i arbeidet med Skytjenesteavtalen til Dataforeningen og er involvert i videre arbeid med Dataforeningens IT-kontrakter.

Gunnar Helge Wiik
Gunnar Helge er seniorrådgiver i NAV og bistår NAVs IT-avdeling med å forberede og gjennomføre anskaffelser, utvikle og implementere nye kontraktsmaler. Han har i den senere tid arbeidet med innføring og realisering av ny sourcing strategi med økt bruk av  skytjenester. Han har over 20 års erfaring med kontraktsforhandlinger og rådgivning ved gjennomføring av anskaffelser. Han har spesielt i de siste 10 årene gjennomført en rekke større anskaffelser av systemutvikling basert på smidig gjennomføringsmodell.

  Fredrik Glorvigen
Fredrik er avdelingsdirektør løsningsutvikling og prosjekteier Helseanalyseplattformen, Direktoratet for e-helse.
Erik Bollestad
Erik er IKT-direktør i DSS. Han har tidligere praktisert som advokat innen IKT-feltet og i tillegg ledet Kontraktsavdelingen i FLO/IKT. Erik er styremedlem i Dataforeningens fagstyre for IT-kontrakter.
Jørgen Petersen
Jørgen er administrerende direktør i PROMIS AS. Han har  30 års erfaring innen prosjektledelse, kontraktsforhandlinger, kvalitetssikring og rådgivning ved utvikling og innføring av IT-systemer. Jørgen er styreleder for Dataforeningens fagstyre for IT-kontrakter.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes