Top Meny

Velkommen til MDSA 2018 – 5. juni 2018 på Gamle Museet

Hva er Make Data Smart Again 2018?

Vi gjentar fjorårets høydepunkt!

I 2017 har vi sett en ekstrem utvikling innenfor adopsjon av nye og smartere teknologier innenfor BI-, analyse- og datavarehusmiljøene i Norge og bransjen tok et kvantesprang mot å utnytte data på en ny og smartere måte. Å kunne integrere analyse og AI for å gi ny innsikt for alle er på vei å bli bransjestandard og i 2018 vil det nok gå enda raskere.

Den Norske Dataforenings faggruppe for BI & Analytics vil derfor igjen invitere til en konferanse hvor vi samler folk fra alle disse miljøene for å lære, dele erfaringer og finne inspirasjon til å møte en datadrevet fremtid, og rett og slett gjøre dataene smarte igjen! Ved å dele og inspirere hverandre er vår ambisjon at vi sammen kan akselerere utvikling enda mer.

Make Data Smart Again er også en arena for å opprette nye kontakter og treffe de man kanskje ikke har sett på et år, det er en konferanse som ikke bare skal gi faglig inspirasjon og påfyll, men en av grunnsteinene er at det skal være gøy!

Call for speakers

Har du en historie å fortelle fra selskapet ditt, en demo du vil vise, eller kanskje et hobby- eller jobbprosjekt du vil skryte av, hvor hovedtemaene er BI, Analytics, Data Science, Big Data, IoT, Machine Learning eller tilsvarende? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send inn ditt bidrag innen  5. mars. Skjema for Call for speakers finner du her.

Hvordan er opplegget på Make Data Smart Again?

Vi møtes 5. juni kl. 08:00  for å få oss litt frokost. En halvtime senere, kl. 08:30, samles vi alle for felles opening keynote.

Etter dette starter vi opp tre tracks fullspekket med innhold som går gjennom hele dagen, avbrutt av noen pauser for å strekke litt på beina samt en halvtimes lunsj i tolvtiden, og avslutter med tapas og en heidundranes bransjefest utover kvelden.

Sted: Gamle Museet, Dronningensgate 4, Oslo.

Programkomitè:

Den Norske Dataforening faggruppen Business & Analytics ved:

  • Kjetil Kalager, Affecto Norway AS
  • Ingeborg Andreassen, Sherpa Consulting as
  • Elin Våge Lafton, NAV IT forretningspartner
  • Erik Leung, Simplifai AS
  • Frances K. D’Silva, Nets Branch Norway
  • Marius Sommerseth, Sporveien

Powered by WordPress. Designed by WooThemes