Top Meny

Welcome to MDSA 2019 (EN)

Call for speakers

Vi søker foredragsholdere som ønsker å dele sine erfaringer og være med på å inspirere en datadrevet fremtid.

Call for speakers »

Smart bruk av data, kunstig intelligens og analyse

Vi gjentar fjorårets høydepunkt!

Tid: Torsdag 9. mai 2019
Sted: Radisson Blu Scandinavia, Oslo

For tredje år på rad samler vi de mest innovative menneskene fra offentlige og private bedrifter, teknologileverandører, oppstartsvirksomheter og akademia. Felles for alle er at de arbeider med smartere bruk av data og deler sine erfaringer innen business intelligence, avansert analyse, data science, kunstig intelligens og tingenes internett.

Årets konferanse tar for seg hvordan organisasjoner har tatt i bruk nye og smartere teknologier og hvordan bransjen har tatt et kvantesprang mot å utnytte data på en ny og smartere måte.

Vi setter opp tre scener med spennende program med god regi. I tillegg til deltakere som arbeider innen fagfeltene vil du også treffe leverandører av teknologi og tjenester og få muligheten til å bli bedre kjent med de ledende miljøene i Europa.

Våre talere vil være fra ledende selskap lokalt og internasjonalt. Vi lanserer programmet i små puljer etter som vi får bekreftet våre foredragsholdere. For inspirasjon kan du se programmet fra de foregående årene i menyen helt øverst på siden.

Hva kan du forvente deg?

  • BI og Analytics, innsikt, arkitektur, analyseplattformer
  • AI og nye forretningmodeller, digital transformasjon, innovasjon
  • Governance, personvern, Data Management, mine data, etikk

De store datamengdene i seg selv kan virke mot sin hensikt og gjøre oss dummere, heller enn smartere. Derfor inviterer igjen Den Norske Dataforenings Faggruppe for BI & Analytics  til en konferanse hvor hensikten er å «Make Data Smart Again». Konferansen er et årlig samlingspunkt for folk fra miljøene BI, Analytics, Data Science, Big Data, IoT og Machine Learning.

Make Data Smart Again er også en arena for å opprette nye kontakter og treffe de man kanskje ikke har sett på et år. Det er en konferanse som ikke bare skal gi faglig inspirasjon og påfyll.
En av grunnsteinene er at det skal være gøy!

Hvem bør delta?

  • Ledere som vil forstå mer av mulighetene omkring smart data
  • Fagspesialister som vil hente inspirasjon
  • Etablerte selskap som vil lære av oppstartsbedriftene
  • Startups som vil knytte kontakter
  • Konsulenter som vil forstå trender og kundenes fokus
  • Deg som vil lære å bruke data enda smartere

Powered by WordPress. Designed by WooThemes