MARKEDSFØRING – EGEN ANNONSERING I SOSIALE MEDIER

For å skape blest rundt konferansen og ikke minst foredraget du holder, setter vi pris på om du sprer informasjon i ditt nettverk og på sosiale medier. Gjerne en kort selfievideo 30-60 sek.

Forslag til manus til film du selv tar med sin mobil og publiserer i egne kanaler (Facebook, LinkedIn, Twitter). Alternativet er et portrettbilde av deg selv.

«Hei! Jeg skal holde foredrag på MDSA2019 den 9. mai i Oslo. Jeg skal fokusere på xx og xx, og vet at det er relevant for mange fordi xx. Jeg håper vi ses!Forslag til logo og bannere finner du her

MEETUP FOR FOREDRAGSHOLDERE, MDSA 2019 BLE AVHILDT 25. APRIL

Her ble programmet  gjennomgått, det var lynkurs i presentasjonsteknikk v/Kim Næss med tips til hva det er lurt å tenke på som foredragsholder på MDSA. Focus on content 1. What do you want the outcome to be after your talk? 2. Why should they care? 3. How best can you bond with or engage your audience? 4. What do you want the audience to think? 5. What is the focus of your content in a memorable phrase?

DIN DELTAKELSE:

Du blir automatisk registrert som foredragsholder og behøver ikke melde deg på.

Jeg sender deg også en invitasjon via Outlook slik at du får tid og sted inn i din kalender.

DOKUMENTASJONER/PRESENTASJONER:

Foredrag blir publisert på web i etterkant av konferansen, slik at deltakerne selv kan laste ned ønskede presentasjoner (pdf-format med 2 bilder pr side).  Sesjonsleder vil gjerne se utkast til presentasjonene på forhånd slik at de kan forberede seg til dagen. Frist for innlevering av utkast er 24. april. Endelig versjon ønsker vi senest 5. mai.  Sendes til signe@dnd.no

PRESENTASJON AV DITT FOREDRAG

Sesjonsleder vil presentere deg før foredraget, slik at du kan gå rett på foredraget. Se websidene for hva som står om deg. Vi oppfordrer deg til å delta hele dagen eller møte i god tid slik at du kan hilse på sesjonsleder og teste utstyret, enten før konferansestart eller i en pause før ditt foredrag. Vi foretrekker presentasjonene i 16:9 format.

PASS PÅ TIDEN

Siden deltakerne kan bytte sal underveis, er det spesielt viktig at alle foredragsholderne holder tiden. Vi har derfor utstyrt sesjonsleder med skilt som viser hvor mye tid du har igjen når avslutningen nærmer seg: 5 og 2 igjen og “Du må avrunde”. Vi ber deg ta hensyn til dette. Oversikt over alle foredrag med tidspunkter finner du her.  Viktig! Merk at tidspunktene som er angitt er inklusive spørsmål. NB! Det kan bli endringer i rekkefølge.

PÅMELDTE/DELTAKERLISTER

Du vil få deltakerliste i uke 18. Tusen takk for innsatsen så langt! Vi ser frem til å møte deg og ønsker deg lykke til med foredraget. Ikke nøl med å ta kontakt, dersom noe skulle være uklart. Signe Iversen, tlf. 95 82 73 51  signe@dnd.no