fbpx
Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes

Co-founder TENK- Tech-nettverket for Kvinner

Isabelle Ringnes er grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi.

Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, et selskap fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i næringslivet gjennom teknologi. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun fremdeles er aktiv. Hun er blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i investeringsappen Kron, aktiv i Global Shapers Oslo Community, produserer podkasten Future Forecast om Teknologi og har gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier. Hun driver nå selskapet #Shesgotthis med Marie Sunde.

Les mer

Hvorfor er mangfold essensielt i teknologi?

Det har skjedd mer innenfor teknologiens verden i løpet av de siste 20 årene sammenlignet med hele menneskets historie. Teknologi har totalt forandret måten vi lever, jobber og kommuniserer. Utviklingen går bare raskere og raskere og vi kan knapt se for oss hvordan verden vil se ut tjue år fra nå. Men til tross for […]

READ MORE