Silva Bonora

BI Manager, Dagens Næringsliv

Silva Bonora har jobbet i over 15 år i Dagens Næringsliv og kjenner dermed godt til endringene og utfordringene som mediebransjen står i. Hun har ansvar for avisens BI-løsninger, og det siste året har hun ledet DNs analyseplattformprosjekt.

Xiaomeng Su

førsteamanuensis, NTNU

Xiaomeng Su er førsteamanuensis ved IDI, NTNU. Før hun begynte i NTNU, jobbet hun syv år hos Telenor. Hun har lang industriell erfaring med å implementere storskala IKT-prosjekter i organisasjoner. Su har doktorgrad i data og hennes faglige interesser er dataanalyse, Machine Learning-teknikker og deres anvendelser, spesielt innen helse- og utdanningssektoren.

Freddy Aursø

Gründer og CEO, Lighthouse8

Freddy has +15 years’ experience in the marketing & technology industry, working as a strategic advisor for companies such as Toyota, IKEA, eBay & hotels.com.
As founder and CEO at Lighthouse8, he is leading the strategic direction and operation of their teams in the European and APAC market. Before Lighthouse8, he was one of the co-founders of the global digital agency, Digitas.

Jens Morten Nilsen

Analytiker, Sparebank 1 Kredittkort

Jens Morten Nilsen er sivilingeniør i industriell matematikk (NTNU, 2008). Han arbeider som analytikar i SpareBank 1 Kredittkort med statistikk og analyse av kundedata, herunder maskinlæring og business intelligence.

Berge Solberg

professor i medisinsk etikk ved Institutt for samfunnsmedisin, NTNU

Berge Solberg er professor i medisinsk etikk ved Institutt for samfunnsmedisin, NTNU. Han er også nestleder i den nasjonale forskningsetiske komite for medisin- og helsefag. Solberg har jobbet mye med storskala genetiske undersøkelser.

Gry Jordet Kibsgaard

utviklingsleder for BEVISST virksomhetsstyringssystem, NTNU

Gry Jordet Kibsgaard er utviklingsleder for BEVISST virksomhetsstyringssystem ved NTNU hvor målet er å bygge en datadreven beslutningskultur. Hun har lang erfaring fra universitetssektoren med å endre arbeidsprosesser og beslutningsprosesser gjennom innføring av nye digitale tjenester. Kibsgaard er sosialantropolog og har i tillegg master i organisasjon og ledelse med spesialisering i prosjektledelse og samhandling. Hennes faglige interesser er tjenesteutvikling, endringsledelse, teknologi- og organisasjonsutvikling, samt simulering som grunnlag for beslutninger.

Alexander Hansen

Sparebanken 1 Kredittkort

Alexander Rustberggard Hansen er forstkandiadat i Ressursøkonomi og planlegging (NLH, 2001). Han arbeider som spesialist IT/BI i Sparebank 1 Kredittkort med business intelligence, og har fokus på å transformere data til kunnskap til nytte for forretninga.

Odd Jostein Svendsli

CEO AIA Science AS

Lars Iversen

Atea Norge AS

Lars Iversen har jobbet i digitaliseringens frontlinjer siden 2000-tallet. Etter 10 år i Telenor har Lars vært 15 år i Stockholm hvor han var med og slo sammen svenske og danske posten (Postnord) og bygget for dem Nordens råeste e-handelsinfrastruktur. Lars har vært daglig leder i Technoport før han fra forrige sommer ble rekuttert til Atea for å hjelpe til å bygge IT-selskskapets muskel for strategisk rådgivning og digital transformasjon. Han er i dag sentral for digital transformasjon i selskaper som HENT, SalMar, Pipelife, Helsedirektoratet, Kongsberg, JM Hansen, BEWI, med fler.

Lena Langrød

Business developer, Telenor norge

Jeg har vært så heldig å få utvikle, utfordre og utfolde meg som ansatt i Telenor Norge i 22 år. Med et ønske om å forbedre tjenester, kundeopplevelser og etablert tenkning så har jeg lært, feilet men også lyktes på flere områder. I et selskap med superkompetente kolleger i et marked med uhyre dyktige konkurrenter blir det aldri kjedelig.

Joakim Blix Prestmo

Joakim Blix Prestmo

Analysesjef, BN Bank

Joakim Blix Prestmo er analysesjef i BN Bank. Han er samfunnsøkonom og har bakgrunn som forsker i Statistisk sentralbyrå og som foreleser i makroøkonomi på både NTNU og NMBU. Joakim er lidenskapelig opptatt av analyse og modellbygging og har drøyt 10 års erfaring med å bruke data til å forstå og forklare atferd.

William Naylor

William Naylor

Senior konsulent, Inmeta

William Naylor har en doktorgrad i teoretisk fysikk. Han jobber som data scientist i Inmeta og er for tiden en del av et team hos Aker BP som utvikler PrettyPoly, en avansert skreddersydd søkemotor for olje og gass-næringen. William har jobbet med, og implementert, et bredt spekter av maskinlæringsmodeller inkludert tekst (NLP), strukturerte data og bilde.

Gustav Aagesen

Gustav Aagesen

Chief Data Officer, Lånekassen

Håkon Haaheim

Seniorrådgiver, helsedirektoratet

Håkon Haaheim har rundet 25 år i helsesektoren med bakgrunn fra ledelse, forskning, diagnostikk og medisinsk teknologi. Har ledet store prosjekt fra både universitetssykehus og helsemyndigheter, men kjenner også sektoren fra oppstart av farmasøytiske og diagnostiske bedrifter.

Karl Hammer

Seniorkonsulten, Inmeta

Karl Hammer har lang og bred erfaring innen BI-prosjekter gjennom løsninger for fagområder som handel, offentlig forvaltning, utdanning og helse. Han har vært involvert i alle ledd, fra prototyping, planlegging og modellering til implementering og test. Karl har et ekstra øye for kvalitet og prosess og leder i dag datavarehus-teamet i Helsedirektoratets avdeling i Trondheim.

Bente Lønnquist Busch

NAV

Bente er lidenskapelig opptatt av hvordan bruke data til å gjøre livet til brukerne våre bedre. Hun har 10 års arbeidserfaring med data og analyse, blant annet fra Schibsted og Telia. I dag jobber Bente i NAV med etablering av en dataplattform, som skal gjøre det enkelt for team i NAV å skape verdi med data på en etisk forsvarlig måte.

Bjørn Frode Kvernstuen

NAV

Bjørn har skrevet kode siden 15-årsalderen, og er i dag ledende utvikler for Persondataløsningen i NAV, samt en av arkitektene bak konseptet «Livet er en strøm av hendelser». Han holder foredrag om data management, hendelsesorientering og digital transformasjon i inn- og utland, og brenner for hvordan data gjør oss bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer.