John_Fodeh_2015.BW

John Fodeh
Director Quality Engineering & Assurance, Cognizant

Martin_Berg_2015.BW

Martin Berg
Test Manager, Accenture

Martin Berg jobber med testledelse, kvalitetsledelse og prosjektledelse og har 12 års erfaring med distribuert testing. Martin har også erfaring med agile testing fra leveranser av flere samfunnskritiske, komplekse og omfattende IKT-løsninger. Han var kvalitetsansvarlig i Norges største smidig utviklingsprosjekt (11 scrum teams).

Besøk gruppen Accenture Norway Testing Center of Competency på LinkedIn

Marianne_Rynning_2015.BW

Marianne Rynning
Gruppeleder Testsenter, Skatteetatens IT- og servicepartner

Marianne har jobbet med test i 12 år. Først som konsulent med oppdrag som testleder for ulike bedrifter, deretter som fast ansatt og linjeleder for en gruppe med testere i Skatteetaten. De siste 2 årene som leder for Skatteetatens Testsentersatsning, hvor testmetode tilpasset smidig utvikling og testautomatisering har hatt mye fokus.

Marianne på LinkedIn

Magnus_Halvorsen_2015.BW

Magnus Halvorsen
Senior testingeniør, Testify

Magnus har jobbet med automatisert test i 7 år, og startet karrieren i Tandberg og Cisco, med automatisert test av videokonferansesystemer. Han begynte som konsulent for 2 år siden, og har siden jobbet med ytelsestesting og automatisert testing i prosjekter for blant annet UDI og BankID – og nå senest hos Skatteetaten, med utvikling av en felles strategi for automatisert test for hele etaten.

Magnus på LinkedIn

hilde_van_der_hoeven_2014.05BW 200x200

Hilde van der Hoeven
Testleder, Husbanken

Hilde van der Hoeven er Husbankens testleder med 10 års erfaring innenfor testgjennomføring og testledelse fra flere prosjekter i Nederland og Norge. Hun brenner for en smidig utviklingsmetodikk med godt samarbeid og høy kvalitet.

Hilde på LinkedIn

Geir_Hagen_2015.05

Geir Hagen
Testleder, Testrådgiverne

Geir Hagen arbeidet som testleder og delprosjektleder utrulling og implementasjon. Geir har arbeidet med IT siden 1997 og opparbeidet seg solid erfaring med å planlegge, gjennomføre og koordinere testaktiviteter for løsninger som har kritisk verdi for kunden. Erfaringen er balansert med arbeid både innenfor utvikling og mottak av IT løsninger.

Geir på LinkedIn

 

Filip_van_Laenen_2015_BW

Filip van Laenen
Sjefsarkitekt, Computas

Filip har jobbet hos Computas i 18 år, for tiden som sjefsarkitekt. Han har jobbet som utvikler, tester, kvalitetsansvarlig, arkitekt og teknisk prosjektleder i både små og store prosjekter. På fritiden liker han å eksperimentere med kode og nye verktøy, og det var slik han oppdaget mutasjonstesting for et par år siden. Siden har han brukt det i et par hobbyprosjekt, men også i jobbsammenheng.

Filip på LinkedIn
Filip på twitter
Følg med på Filips bokprosjekt om mutasjonstesting!

Christina_Kjær_Seime_2015.BW.firkantet

Christina Kjær Seime
Prosjektleder, Miles

Christina har 10 års erfaring med systemutvikling – som utvikler, prosjektleder og Agile coach. Hun er opptatt av å jobbe smart og fokuserer på det som får oss fremover, som team og prosjekt. Hjertet banker ekstra for smidige metoder og hun er stadig på jakt etter metoder som kan gjøre henne til en bedre smidig leder.

Christina på twitter
Christina på LinkedIn

Heidi Krog_2015.BW

Heidi Krog
Testleder i SITS, Skatteetaten

Heidi har 20 års erfaring med systemutvikling og 15 av disse årene jobbet med test og testledelse.
Hun har jobbet mye med ‘tradisjonelle’ utviklingsmetoder og det siste 1,5 året med smidige metoder.

Kjetil Gjelsten_2015.BW

Kjetil Gjelsten
Sjefskonsulent/Partner, Knowit

Kjetil er sjefskonsulent og partner hos Knowit i Oslo og har jobbet med test og kvalitetssikring i over 15 år. Han er ISTQB-sertifisert og har lang testledererfaring både fra kunde- og leverandørsiden fra ulike bransjer. De siste årene har han hatt fokus på telekombransjen. Kjetil har sittet fire år som styremedlem i Faggruppen Software Testing til Den Norske Dataforeningen og er utdannet Siviløkonom fra NHH i Bergen.

Kjetil på LinkedIn

Fredrick Makosir_2015.BW

Fredrick Makosir
Seniorkonsulent, Knowit

Fredrick er seniorkonsulent hos Knowit i Oslo og har jobbet med test og kvalitetssikring i over 12 år. Han har hatt flere roller som tester, testkoordinator, testverktøyansvarlig og testleder innen bank, finans, forsikring, transport/logistikk og i senere tid telekombransjen. Fredrick er ISTQB-sertifisert og var med i starten av Mercury User Group samt vært styremedlem i NoVUG. Privat er Fredrick opptatt med ungdomsarbeid, idrett, musikk og frivillighet. Han har vært med og gjennomført POC for HPMC hos et av Norges største teleoperatør og deler erfaringer derfra.

Fredrick på LinkedIn

Saga_Davidsdottir_2015 lite_BW

Saga B. Davíðsdóttir
Test Analyst, Sopra Steria

Saga er Test Analyst i Sopra Steria og de siste tre årene har hun jobbet som tester, testkoordinator og testleder innen bank, dagligvare og Front Office systemer. Hun er STQB sertifisert og Sopra Steria sin uoffisielle «best i klassen»- ekspert på testteknikker. Som person er Saga engasjert og målrettet, og en som elsker å spre kunnskap om testfaget! Hun er meget dedikert til sitt arbeid og har tidligere holdt foredrag om «Innføring i test» og kurs i testteknikker flere steder i Norge.

Saga på LinkedIn

Kristin_skeide_fuglerud_2015BW

Kristin Skeide Fuglerud
Sjefsforsker, Norsk Regnesentral

Kristin S. Fuglerud er ansvarlig for fagområdet e-inkludering og universell utforming av IKT ved forskningsinstituttet Norsk Regnesentral (NR). Hun har doktorgrad innen Universell utforming av IKT og har holdt en lang rekke foredrag om dette temaet. Hun har lang erfaring fra utredninger, evalueringer av tilgjengelighet og universell utforming, utviklingsprosjekter, teknisk tilgjengelighetstesting, brukerundersøkelser og utvikling av standarder og veiledningsmateriell.

Kristin på twitter
Kristin på LinkedIn
Se Kristin på YouTube

Till_Halbach_2015BW

Till Halbach
Seniorforsker, Norsk Regnesentral

Till Halbach er seniorforsker ved E-inkluderingsgruppen på Norsk Regnsentral. Han er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon og har bidratt til en rekke vellykkede forsknings- og innovasjonsprosjekter på områdene universell utforming av IKT, elektronisk tilgjengelighet, digital brukskvalitet, og web og multimedia-teknologier.

Till på twitter
Till på LinkedIn

Stein_Erik_Skotkjerra_2015BW

Stein Erik Skotkjerra
Konsulent, Vision2Access

Stein Erik Skotkjerra tilbyr konsulenttjenester innen universell utforming av IKT og tilgjengelighet. Han har mange års erfaring fra arbeid med hjelpemiddelteknologi og universell utforming av IKT, samt innenfor opplæring av brukere og fagpersonell. Han er en av Norges fremste eksperter på tilgjengelighet og kompatibilitet med hjelpemidler.

Stein Erik på twitter
Stein Erik på LinkedIn
Se Stein Erik på YouTube

Håkan_Ramberg_2015.BW

Håkan Ramberg
CEO, Knowit 

Håkan is a business developer within testing working as CEO at Knowit Quality Services in Malmo, Sweden. He has played a central role in building a consultant business unit within test & verification from 0 to $20.000.000 in annual sales.

With a Master of science degree Håkan started his career as a test consultant in 2004 and have worked as tester/test leader/advisor and mentor for several different companies since.

Håkan’s motto in life is «If you don’t grow, you decay» which applies a great deal why he is attending Odin 2015.

Håkan på twitter
Håkan på LinkedIn

Sean_Armana_2015.BW

Sean Armana
Lead Security Advisor, Sopra Steria

Sean Armana er en erfaren sikkerhets rådgiver i SopraSteria, med hoved fokus på virksomhetsarkitektur og revisjon av sikkerhetssystemer og sikkerhetsstyring. Han har over 12 års erfaring innenfor sikkerhetsarbeid fra både forsvaret, samt det sivile. Sean har internasjonal prosjekterfaring fra flere bransjer både innenfor offentlig og privat sektor. Nasjonalt har Sean besittet tunge sikkerhetsroller i noen av de største sikkerhetsprosjektene hittil (ERAF, ST. Olav, AHUS, NAV, Bergen og Trondheim kommune). Internasjonalt har Sean jobbet med sikkerhets relaterte prosjekter for «top fortune companies» British Petroleum, ExxonMobil og The Boeing Company. Felles faktor for internasjonal sikkerhetsdeltakelse har vært operasjonalisering av sikkerhet på tvers av organisatorisk hierarki basert på styringssystemer for sikkerhet.

Sean på LinkedIn

Eirik_Newth_2015.BW

Eirik Newth
Frilans forfatter

Eirik er utdannet cand. scient med hovedfag i teoretisk astrofysikk. Siden 1990 har han arbeidet på heltid som frilansforfatter og formidler av naturvitenskap for et bredt publikum. Han har skrevet tusenvis av blogginnlegg, hundrevis av artikler, samt utgitt 22 bøker som tilsammen er utkommet på 19 språk.
Eirik har også vært spaltist i VG, Aftenposten, =Oslo og Mandag morgen, var programleder for radioprogrammet Superstreng på Kanal24. Han brukes også ofte som kommentator i radio og på TV i spørsmål som angår fremtidsforskning, populærvitenskap og formidlings- og publiseringsspørsmål.Besøk Eirik sin blogg

 

Share This