Beskrivelse av bidraget
Har du noen gang lurt på hvordan man kan gå frem for å utvikle, og ikke minst teste, software i et industrielt miljø? Tross alt så har slike applikasjoner begrenset med regnekraft og operer ofte i et miljø med tøffe vilkår (vær, vind, temperatur osv). Hvis dette har holdt deg oppe om nettene også, så er dette lyntalen for deg! Møt opp og få ett innblikk i hvordan DU går frem for å designe softwaren som senere skal bli brukt i en fysisk applikasjon. Her står fysiske begrensinger, matematiske modeller og simuleringer sentralt.

Målgrupper:
(Tekniske) Testere og testledere/prosjektledere som ønsker å få innsikt i hvordan test/utvikling SW/HW miljø foregår.

Foredragsholder:

Shiv Jeet Rai, Sogeti Norge AS
Shiv Jeet har jobbet med test og kvalitetsikring i cirka to år. Han har bakgrunn som sivilingeniør innen Kybernetikk og Robotikk fra NTNU i Trondheim.
Han har god erfaring med hvordan kompliserte dynamiske systemer kan styres og overvåkes ved å kombinere målemetoder, datateknologi, matematiske beregninger og påvirkningsinnretninger. Arbeidet han har gjort har vært innenfor både offentlig og privat sektor, og rollene hans har blant annet vært som teknisk tester, test analytiker og utvikler.

You might also like
Share This