Jon Ivar Johansen er tidl. toppleder, trener av toppidrettsutøvere i alpint, gründer av flere IT selskaper, rådgiver for toppledere og forfatter. Hans siste bok «Mestringskoden» (Hegnar Forlag 2015) om anvendt atferdsøkonomi er blitt en bestselger som nå trykkes i 3 opplag på 15000 og vil bli utdelt før foredraget.
Jon Ivar regnes som en av våre fremste atferdsøkonomer og han vil under foredraget forklare hvorfor 90 % mislykkes med endringer og hvordan vi kan utnytte ny innsikt hentet fra atferdsøkonomi for å endre atferd i virksomheter og prosjekter.
https://www.linkedin.com/in/jon-ivar-johansen-184281b/
Tone Molyneux (DNB) har jobbet med kvalitetssikring og testing i over 30 år. Hun er leder for faggruppen Software Testing i Dataforeningen og kontaktperson mot EuroSTAR i Norge. Tone er en testnerd og har holdt mange foredrag både i inn- og utland. Hun har vært med på å bygge opp test i DNB og har der hatt ansvar for testprosess og metode i mange år.
https://www.linkedin.com/in/tone-molyneux-3578661/
Gro Rognstad (DNB) har en lidenskap for test og kvalitetssikring. Hun har 30 års erfaring fra IT bransjen, hvorav 20 av dem innenfor testfaget. Hun er leder av seksjon Test i DNB. Gro har vært aktiv i Dataforeningens faggruppe for Software Testing i 15 år. Hun har i en årrekke holdt foredrag og kurs på konferanser og på universitet og høyskoler.
https://www.linkedin.com/in/grorognstad/
Frank Skjærstad har mer enn 18 års erfaring som testleder og tester fra ulike prosjekter. Han har gjennom flere år vært testleder i multinasjonale prosjekter med svært høy og teknisk kompleksitet fra både kunde- og leverandørsiden.
Han har også erfaring fra radiokommunikasjon innen Olje/Gass, offentlige nødetater samt kystradioutbygging i de Forente Arabiske Emirater. De siste årene har Frank jobbet som senior konsulent i SOCO Norge AS.
https://www.linkedin.com/in/frank-skj%C3%A6rstad-00811325/
Aleksander Bai er seniorforsker hos Norsk Regnesentral, og har mange års erfaring som både gründer og IT-konsulent hos store og små aktører, før han fikk sansen for anvendt forskning. Han har jobbet i flere nasjonale og internasjonale prosjekter med å teste og øke tilgjengelighet, og jobber nå med en doktorgrad for hvordan man mest effektivt kan inkludere tilgjengelighetstesting gjennom hele utviklingsprosessen.
https://www.linkedin.com/in/aleksander-bai-04b9aa1/
Kristin Melsnes har jobbet med utvikling av IKT løsninger siden 1993. Hun har hatt roller som utvikler, kvalitetssjef og metodeansvarlig, prosjektleder, testleder og testrådgiver. Kristin jobber i dag som avdelingsleder og fagansvarlig for testledere i Bouvet Norge. Kristin er utdannet Sivilingeniør fra NTH 1992, linje for industriell økonomi og administrasjon.
https://www.linkedin.com/in/kristin-melsnes-5ba518ba/
Dr. Daniela S. Cruzes er seniorforsker ved SINTEF, og har tidligere vært forsker ved NTNU. Dr. Daniela Cruzes mottok sin PhD i eksperimentell programvareutvikling fra University of Campinas – UNICAMP i Brasil i 2007. Hun har jobbet med norske selskaper siden 2009 i ulike forskning prosjekter. Hennes forskningsinteresser er eksperimentell programvareteknikk, forskningsmetoder og teoriutvikling, programvaresikkerhet, testing og globalt programvareutvikling.
https://no.linkedin.com/in/daniela-cruzes-72162315
Marianne Falkenås er avdelingsleder for Testsenteret i Sparebank 1 Banksamarbeidet. Hun har erfaring med test og testledelse i små, store, fossefalls- og smidige prosjekter. Hun har også jobbet med test i forvaltningsorganisasjoner. Hun brenner for test som fagområde og har holdt flere foredrag i regi av Dataforeningen.
https://www.linkedin.com/in/mariannefalkenas/
Shomaila Kausar (Systek AS) er utdannet Cand.scient. Informatikk med fordypning innen databehandling fra UiO. Hun har bred erfaring fra ulike roller som testleder, prosjektleder, Scrum master, funksjonelt ansvarlig, portefølje-arkitekt og systemutvikler i offentlig og privat sektor. Med 12 års erfaring fra utvikling og funksjonelt løsningsansvar, har hun tilegnet seg meget god systemforståelse og et rikt register av ferdigheter å spille på som gjør henne til en svært dyktig og effektiv testleder.
https://www.linkedin.com/in/shomaila/
Ole Fingal Harbek (Systek AS) er sivilingeniør i teknisk kybernetikk fra NTH. Han er lidenskapelig opptatt av test, kvalitet og kravspesifikasjon, og er en faglig autoritet i bransjen. Ole har vært testrådgiver og testleder for Hafslund Nett, Agder Energi Nett og Eidsiva Energi, og har hatt testoppdrag med integrasjonstester, systemtester og akseptansetester for Capgemini, Telenor Cinclus og FMC Kongsberg Subsea, med flere.
https://www.linkedin.com/in/ole-fingal-harbek-a021871/
Pål Berg (Promis Qualify AS) er en svært erfaren testleder med over 30 års erfaring fra IT-bransjen. Han har jobbet som testleder i mange store prosjekter, blant annet store smidige leveranseprosjekter, der han har hatt tett samarbeid med utviklerne.
Som prosessleder har Pål planlagt og gjennomført forbedringer i utviklingsprosesser og arbeidsmetoder. Han har vært med på å utvikle organisasjoner fra vannfallprosess til smidige metoder både på kunde og leverandørsiden. 
https://www.linkedin.com/in/palberg/
Lena Jonhaugen har erfaring som testleder innen tradisjonell og smidig testing i ulike IT-prosjekter, herunder utviklings-, infrastruktur- og migreringsprosjekter både på leverandør- og mottakssiden.
Hun har særlig opparbeidet seg erfaring som testleder i infrastrukturprosjekter de siste årene og har til sammen 18 års erfaring som utvikler, tester og testleder, samt rådgiver og driftspersonell. Lena jobber nå i Promis Qualify AS.
https://www.linkedin.com/in/lena-jonhaugen-078a8a2/
  Geir Maurud er konsulent fra Soco med 10 års erfaring innen testledelse og teknisk testing. Han har aktivt søkt å jobbe med forskjellige organisasjoner og teknologiske plattformer. Han har faglig interesse for teknologi så fremt som informasjonsvitenskap, og liker å jobbe med forbedringer på både det tekniske og organisatoriske plan. For tiden jobber han med teknisk test av fagsystem og rådgiverklient i Sparebank1 forsikring.
https://www.linkedin.com/in/geir-maurud-9154556/
  Erik Rogstad jobber til daglig i Testify AS. Erik har doktorgrad innen Software Testing og har jobbet med utvikling og test i drøyt 10 år.
https://www.linkedin.com/in/erik-rogstad-b264a31/
Magnus Halvorsen er konsulent i Testify AS. Han har en master i informatikk fra UiO, og har jobbet med test og ikke minst testautomatisering i hele sitt yrkesaktive liv. Magnus er opptatt av testernes rolle som brobyggere mellom kravstillere og utviklere, og av at systemer må designes med tanke på testbarhet og testautomatisering.
https://www.linkedin.com/in/magnuseh/
Anders Grini Hamre er oppfostret i Norges råeste IT-miljø, NAV-IT. Her har han vært både tester og testleder i flere fossefallsprosjekter. Siden mars 2016 har han vært testleder – og ikke så rent lite tester heller – i NAVs smidigpilot DigiSYFO. Der har det vært rom for å eksperimentere med flere verktøy og teknikker, blant annet modellbasert test. Troen på modellbasert test har han tatt med seg videre som leder for faggruppen Analyse og design innen Seksjon for test.
https://www.linkedin.com/in/anders-grini-hamre-9481692b/
Thor Olav Sørnmo er løsningsarkitekt hos HPE Norge. Han har bakgrunn fra DNV GL, Teleplan Consulting og Unit4 Agresso, og har jobbet som rådgiver og testleder i store offentlige og private prosjekter. Han har bred kunnskap innen testlederfaget, spesielt innen teknisk testing, og brenner for kvalitet i prosjekter, gjennom kravstilling og testanalyser, og gjennom økt bruk av automatisering.
Erik Arisholm etablerte Testify AS i 2010 hvor han er daglig leder og seniorkonsulent. Før det var han Professor ved UiO/Simula Research Laboratory og har en doktorgrad innen software engineering. De siste årene har han jobbet som rådgiver, testleder og prosjektleder i flere store prosjekter der han har innført nye metoder og verktøy for effektiv testautomatisering.
Pål Dragseth er ansvarlig for teknisk presales arbeid i Norge innenfor DevOps, Agile, Continuous Delivery og Continuous improvement i CA Technolgies. Hans oppgave er blant annet å skape teknisk forståelse for CA sine løsninger, og hjelpe kunder med å løse tekniske utfordringer ved å la IT støtte oppunder de forretningsinitiativ som den moderne applikasjonsøkonomien nå bringer med seg. Pål har nærmere 16 års erfaring fra IT bransjen.
Phu H. Nguyen is a postdoctoral fellow at the Simula Research Laboratory, Norway. Currently, he works in the research projects on model-based (security) testing for cyber-physical systems. Phu has an international education background from Vietnam, Thailand, Netherlands, and Luxembourg. He completed his PhD study at the University of Luxembourg. His current research interests include model-based (security) testing, model-based risk-driven testing, security design patterns, and cyber-physical systems/IoT.
https://www.linkedin.com/in/nguyenhongphu/
  Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han er godkjent veileder i kognitiv terapi og har skrevet 5 bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre». Han har fra 1995 drevet en liten Hypokondeklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen.
Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Wilhelmsen fokuserer derfor på våre holdninger, og vil ta opp våre holdninger til usikkerhet og risiko, oss selv, omstillinger, grubling og bekymring, liv og død.

 

Share This