Tirsdag 20. sep. 2016 – Hotell Bristol

Vi er klare, hotell Bristol er klare, entertainerne er klare, verktøyene finslipes, foredragsholderne stepper i kulissene!

Testdagen Odin 2016 består av den anerkjente og populære konferansen, og i år har vi også et kurs i Story Mapping som en del av Odin.

Litt om konferansen:

Hugin og Munin
På hver skulder har Odin en svart ravn, henholdsvis Hugin og Munin, «Tanken» og «Minnet». De ser hver eneste bevegelse nede på jorden og hører hver eneste lille lyd. Ingenting kan holdes skjult for Hugin og Munin. Som Hugin og Munin henter inn kunnskap, har vi hentet inn dyktige foredragsholdere til årets konferanse.

Sleipner
Odin har verdens raskeste hest, Sleipner. Med sine åtte bein står den støtt og er like rask til lands som til vanns. Møt verktøyene som gjør deg til den beste!

Kveldsarrangementet
Det slutter ikke 16.30! 8 av 10 mener det er da det begynner!

Kurs i Story Mapping
Dagen før konferansen, mandag den 19. september, har vi gleden av å kunne tilby et halvdagskurs i Story Mapping med anerkjente David Evans som kursholder!
Se kursinnhold her


  • Arrangementet i år vil være av ypperste kvalitet.
  • Vil du la muligheten gå fra deg til å vinne eksklusive premier?
  • Vil du la deg underholde?
  • Er du sulten?

Om Testdagen Odin

Testdagen Odin er Norges største konferanse innen software testing

Testing er i sterk vekst, og flere ser nødvendigheten av å gjennomføre mer testing før løsninger settes i produksjon.
Testdagen Odin passer for alle som engasjerer seg i produktkvaliteten på IT-systemer, og hva det kan bety for organisasjonens målsetting.

Konferansen har fått sitt navn etter Odin, kunnskapens og visdommens gud i norrøn mytologi. Odin var gudenes høvding, den mektigste og viseste guden av dem alle. Konferansen Testdagen Odin sine ulike deler representerer Odins hjelpere. De gjorde at han var allvitende og den som ble spurt til råds.

Hvem møter du på Testdagen Odin?
Alle som engasjerer seg i produktkvaliteten på IT-systemer, og hva det kan bety for organisasjonens målsetting.

Testdagen Odin arrangeres av en Programkomité bestående av ildsjeler fra Den Norske Dataforening, Faggruppen Software testing.
Les mer om Faggruppen Software testings aktiviteter resten av året.

Ønsker du å kontakte Programkomiteen send en mail til Ragnhild Neergaard, faggruppens kontaktperson.

Share This