Foredraget omhandler:
* Organisering
* Prosess
* Teknisk testing
* Annet

Beskrivelse av foredraget:

Ta del i mine erfaringer og læringer med å komme inn som testleder seint i et stort utviklingsprosjekt uten dedikerte testere eller testledere. Et prosjekt med høyt satte mål om å på kort tid skifte ut nåværende hyllevare. Til en egenutviklet, datadrevet og skybasert e-handels plattform for et av Nord Europas største motekonserner.

Erfaringene jeg ønsker å fortelle mer om er:

• Hvordan er det å organisere testing i fire kryssfunksjonelle team uten testere og testledere der “alle skal teste” og er det mulig å bygge opp en god testkultur der alle faktisk bidrar til å teste.

• Inspirere og coache produktsjefer til å lede testingen i teamene deres og hjelpe dem lage pragmatiske testplaner. Noe som er nokså utfordrende når scopet endrer seg daglig i forhold til hva som er godt nok (MVP) for første leveranse.

• Hvordan samle utviklere til å innføre et godt og varig testautomatiseringsrammeverk som gjør det mulig å kunne fortsette med å ha en smidig organisasjon rigget for å levere raskt for å på den måten kunne eksperimentere mere med det som skal bli nordens beste e-handelsløsning rigget til å konkurrere mot de beste.

Lengde på foredraget: 45 min

Målgrupper:
Testledere, testere, testutviklere, produkteiere, prosjektledere og andre.

Kunnskapsnivå:
* Litt kjennskap
* Middels kjennskap

 

Foredragsholder: Carl Johnson, Testleder, selvstendig konsulent.

Carl Johnson er selvstendig konsulent med 7 års erfaring innefor testfaget som tester, testleder og testrådgiver blant annet fra SpareBank 1 og Vipps. Han har en rekke ISTQB sertifiseringer og har holdt foredrag ved EuroStar 2015 i Maastricht og ved Better Software 2016 i Las Vegas.

 

You might also like
Share This