Takk for at du stiller som foredragsholder på Praktisk Prosjektledelse 2021! Se skjema nederst på siden.

Din presentasjon
For å holde tidsplanen, slik deltakerne og påfølgende foredragsholdere forventer og har krav på, ønsker vi å unngå «plunder og heft» med nye versjoner, minnepinner, omkobling med diverse adaptere og ulike skjermoppløsninger for medbragt PC/MAC på konferansedagen. Rent unntaksvis forstår vi at enkelte kan ønske å benytte egen enhet for å sikre tilgang på bilder, video med lyd etc. Om dette gjelder deg, ber vi om at du koordinerer nøye med sesjonsleder på forhånd og tester i god tid før du skal på scenen. Alle foredrag blir publisert på web i etterkant av konferansen, slik at deltakerne selv kan laste ned ønskede presentasjoner. Send oss to versjoner dersom du ønsker at vi publiserer en annen versjon enn den du bruker på scenen. Denne lagrer du med «for_publisering». Vi legger ut i pdf-format med to bilder pr. side.

Teknisk utstyr
Alle salene vil ha PC med Windows, PowerPoint, internett-tilgang, Windows Media Player, VLC og Adobe Reader (PDF). I tillegg vil det være flip-over samt mikrofoner/høyttaleranlegg. Alle foredragene vil på forhånd være lagt inn på PC i riktig sal. Vi oppfordrer deg til å ta med en backup på minnepinne for sikkerhets skyld. Gi beskjed dersom du trenger annet utstyr.

Presentasjon av deg før ditt foredrag
For å sikre at du får din tilmålte tid, vil sesjonsleder presentere deg veldig kort før foredraget, og hun/han vil samtidig minne deltakerne på at de finner mer informasjon om deg på konferanseappen. Det som skal vises der oversender du til sesjonsleder på forhånd.

Pass på tiden
Enkelte deltakere vil benytte muligheten for å bytte spor underveis i løpet av dagen, for å få med seg de innleggene de har størst interesse av. Det er derfor ekstra viktig at hver foredragsholder passer tiden. Hver sesjonsleder har skilt som viser 5 minutter igjen, 2 minutter igjen og “Du må avrunde”. Vi ber deg ta hensyn til dette.  

Påmeldte/deltakerlister
Du vil få deltakerliste tilsendt noen dager før konferansen.  Denne viser deltakere som har samtykket til å stå på listen.

Påskjønnelse/din deltakelse 

Som foredragsholder vil du motta en liten gave fra Dataforeningen. Du deltar gratis på konferansen. Du blir automatisk registrert som foredragsholder den dagen du holder ditt eget foredrag og behøver ikke melde deg på.

Markedsføring

For å skape litt blest rundt konferansen og ikke minst foredraget du holder på Praktisk Prosjektledelse 2021,  setter vi pris på om du sprer informasjon i ditt nettverk og på sosiale medier.

Tusen takk for innsatsen så langt! Vi ser frem til å møte deg og ønsker deg lykke til med foredraget. Ikke nøl med å ta kontakt, dersom noe skulle være uklart:
Silje Endsjø, telefon 45113604

Vi minner om at Praktisk Prosjektledelse 2021 arrangeres på Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler, Stortingsgata 20, 0161 Oslo.  Vi vil følge alle smittevernregler.

Foredragsholderark

  • Denne teksten benyttes i programmet og markedsføring av konferansen. (Maks ca 400 tegn inkl. mellomrom)
  • Hvilken beskrivelse av deg som foredragsholder ønsker du skal bli gjengitt i programmet? (Maks 600 tegn inkl. mellomrom) Skriv her hvis det er flere foredragsholdere.