Juryen som kåret henne til årets IT-direktør i 2014 sa: «Hun fremstår som ”one of a kind” innenfor den sektoren hun jobber». Hun er ett av fyrtårnene i IT-Norge og gjennom måten hun tenker digitalisering og strategi, kultur og verdier har gjort henne til et forbilde for mange yngre ledere i bransjer langt utover IT.

Få andre er ansvarlig for så komplekse arbeidsprosesser og systemer som Christine Bergland. Hun har levert konkrete løsninger på flere områder som er viktige for Helsedirektoratet, og har enda større planer for kommende løsninger. Ett resultat er etableringen av direktoratet for e-helse som skjer 1. januar 2016.

– For å realisere mulighetene i ny teknologi må prosjektet ha mandat til å endre eksisterende arbeidsprosesser og i større grad styres og gjennomføres som virksomhetsutvikling.

Vi er utrolig stolte over å ha med oss Christine Bergland, påtroppende Direktør/Leder av nytt Direktorat for e-Helse og som skal lede den videre etableringen av «Én innbygger – Én journal», som keynote på DNDs Årskonferanse Rosing. Vi vet at selv de som ikke kjenner henne eller det arbeidet hun har gjort vil lære mye av og sette stor pris på de tanker og ideer hun har.

Du finner Christine Bergland på LinkedIn ln

.

Christine Bergland er keynote på Årskonferansen Rosing   Rolv-Erik Spilling er keynote på Årskonferansen Rosing 2015   Steinar Sønsteby er keynote på Årskonferansen Rosing 2015
.
Phil Winters175
   erik lehne   Christian Torp, COO i Dataforeningen, er dagens konferansier

You might also like
Share This