Joseph Pine @ Jubileumskonferansen

B. Joseph Pine II er en av de mest anerkjente foredragsholderne på TED, han har skrevet en av de beste businessbøkene gjennom tidene… og han er hovedkeynote på konferansen.

Han er en internasjonalt anerkjent forfatter, foredragsholder og rådgiver for Fortune 500-selskaper og entreprenørselskaper. Han var med å etablere Strategic Horizons LLP, en tenketank dedikert til å hjelpe bedrifter til å unnfange og utforme nye måter å realisere og øke potensialet de har.

Han har vært keynote på World Economic Forum og gjesteforeleser ved MIT Design Lab. Han har også undervist ved Penn State, Duke Corporate Education, University of Minnesota, UCLA’s Anderson Graduate School of Management og Harvard Design School. Han sitter i redaksjoner i Strategy & Leadership og Strategic Direction og er en «Senior Fellow» både i «Design Futures Council» og «European Centre for the Experience Economy» som han også var med å grunnlegge.

Mr. Pine og hans partner James H. Gilmore skrev bl.a. skrevet Authenticity: What Consumers Really Want. Denne boken er kåret til en av de beste business bøker på Amazon.com og omtalt i TIME Magazine som en av de “10 ideer som endrer verden“. Boken gir en måte å tenke om autentisitet i virksomheten i tillegg til verktøy og teknikker for å gjengi ektheten i et selskap.

Han er ofte diskutert og omtalt i Forbes, The New York Times, Wired, CNN’s Business 2.0, USA TODAY, Investors Business Daily, ABC News, Good Morning America, Fortune, Business Week and Industry Week.

Han har også skrevet  The Experience Economy» som er publisert i tolv språk og kåret til en av de 100 beste business bøker gjennom tidene.

På Jubileumskonferansen er Joseph Pine Main Keynote.

Joseph Pine på Amazone

Les mer om de tre andre keynote-speakerne:

 

You might also like
Share This