Rolv-Erik Spilling er keynote på DNDs Årskonferanse RosingFå andre i Norge har den kunnskapen Rolv-Erik Spilling har innen ledelse, digitale løsninger og innovasjon.

Han har mastergrad matematikk fra NTNU, og har bl.a vært leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge, deretter Teknologidirektør for Telenor Norge, for så inntil sommeren 2014, vært konserndirektør og Adm. Dir for Telenor Digital hvor han ledet Telenors globale satsing på innovasjon og utvikling av digitale tjenester og nye forretningsområder.

Etter 22 år i store konserner, hvorav 15 av dem i Telenor, ønsket Rolv-Erik å gjøre noe helt annet, prøve noe helt nytt. Derfor gikk han ut av selskapet i mai i år for å jobbe mer med softwareutvikling, tjenesteutvikling og digital transformasjon på tvers av industrier.

Vi er utrolig stolte over å ha med oss Rolv-Erik Spilling som keynote på DNDs Årskonferanse Rosing. Vi vet at selv de som ikke kjenner ham eller det arbeidet han har gjort vil lære mye av og sette stor pris på de tanker og ideer han har.

– Rolv-Erik Spilling har hatt en rekke, sentrale roller i alle deler av vår (Telenors) verdikjede. Hans brede erfaringsbakgrunn gjør ham til en ideell kandidat for å utvikle nye tjenester, i skjæringspunktet mellom tradisjonelle telekommunikasjon og nye, åpne nettbaserte teknologier.
Jon Fredrik Baksaas, tidligere konsernsjef i Telenor.

Rolv-Eriks presentasjon. Du finner Rolv-Erik Spilling på LinkedIn ln

 

Christine Bergland er keynote på Årskonferansen Rosing   Rolv-Erik Spilling er keynote på Årskonferansen Rosing 2015   Steinar Sønsteby er keynote på Årskonferansen Rosing 2015
.
Phil Winters175
   erik lehne   Christian Torp, COO i Dataforeningen, er dagens konferansier

You might also like
Share This