Steinar SønstebySteinar er konsernsjefen som misjonerer om prestasjonskultur og som ser på innovasjon og entreprenørskap som en naturlig del av denne prestasjonskulturen. Han er sjef for et av Norges 20 største selskaper, med 7.000 ansatte fordelt på 90 avdelingskontorer i 7 land.

“- Konkurransen øker og den blir internasjonal og global. Tempoet øket, og da må du ha en kultur for innovasjon og forretningsutvikling. Det må også bli en større del av kulturen at man utvikler og gjenoppfinner seg selv. Det er et veldig tydelig lederansvar og da er vi tilbake til hvorfor jeg syns det er så viktig for toppledere å jobbe med bedriftens kultur.

Som konsernleder har han ansvaret for 25 000 kunder, 7000 ansatte, hundrevis av leverandører og 19 000 aksjonærer.

Vi er utrolig glade over å ha med oss Steinar Sønsteby som keynote på DNDs Årskonferanse Rosing. Vi vet at selv de som ikke kjenner ham eller det arbeidet han har gjort vil lære mye av og sette stor pris på de tanker og ideer han har.

– Steinar er en utrolig dyktig forretningsmann. Det som gjør ham spesiell er evnen til å være toppsjef og samtidig ha god kontakt nedover i rekkene, evnen til å få maksimalt ut av sine leverandører uten å overkjøre dem og evnen til å bruke humor som styringsverktøy. Leverandører, kunder og medarbeidere tror på, og støtte oppunder, hans visjoner.

Steinars presentasjon. Du finner Steinar Sønsteby på LinkedIn ln

Les Christoffer Hovdes dybdeintervju med Steinar Sønsteby her.

Christine Bergland er keynote på Årskonferansen Rosing   Rolv-Erik Spilling er keynote på Årskonferansen Rosing 2015   Steinar Sønsteby er keynote på Årskonferansen Rosing 2015
.
Phil Winters175
   erik lehne   Christian Torp, COO i Dataforeningen, er dagens konferansier

You might also like
Share This