fbpx

Program 23.10.17

 

Get your HACK on!

Hva er en Capture The Flag? Vi har laget en rekke utfordringer i form av spørsmål og svar som må løses. Noen spørsmål handler om at du må gjøre generelle IT-driftsoppgaver, mens andre spørsmål går ut på å gjøre spesifikke IT-sikkerhetsoppgaver, for eksempel hacke deg inn på en server. Jo flere spørsmål du kan svare på, jo flere poeng får du i konkurransen.

Deltakerne bør ta med seg eget utstyr og software. Vi anbefaler å bruke din personlige laptop, samt å ha en Linux-distribusjon som Kali Linux tilgjengelig via virtualiseringsprogramvare som f.eks. VMware eller Virtualbox. Alle er velkommen til å spille Capture The Flag, og man trenger ikke spesielle kunnskaper på forhånd. Gode egenskaper er å være nysgjerrig og generelt IT-kyndig. Litt Google Kung-Fu hjelper også!!

Chris Dale og Lars Georg Paulsen, Netsecurity

Chris Dale og Lars Georg Paulsen har lang erfaring med Capture the Flag-konkurranser, både som arrangører og deltakere. Denne kvelden kan du delta på en spennende utfordring som blir satt opp kun for SikkerhetsSymposiet 2017.

Deltakeravgift: Gratis
Tid: Mandag 23. oktober 2017 kl. 17:30 – 22:30.
Sted: Inside Fløien Rock cafe, Vetrlidsalmenningen 15

Deltakelse 23. oktober er gratis!