speaker-info

Berit Svendsen

Leder for internasjonal satsning i Vipps

Berit startet som forsker i Televerkets Forskningsinstitutt på 80-tallet og har inntil nylig jobbet i Telenor. Hun hadde en rekke roller i konsernet, og fra mars 2017 til september 2018 hadde hun ansvaret for all Telenors virksomhet i Skandinavia. Berit er engasjert på flere områder innen norsk næringsliv gjennom rollen som styremedlem i DNB. Hun er av hjertet en tech-entusiast og nysgjerrig på innovasjon og utvikling. I 2016 ble Berit kåret til en av Europas femti mest inspirerende kvinner i teknologiverden av Inspiring Fifty, og i 2017 og 2018 ble hun kåret til den mektigste kvinnen i norsk næringsliv av Kapital. Berit startet som leder for internasjonal satsning i Vipps i november.

Mitt foredrag

Internasjonal konkurranse innen betalingsformidling og elektronisk id. v/Berit Svendsen, Vipps

Fintech er en av de mest innovative sektorene i verden. Banknæringen dereguleres, og nye aktører entrer markedet. Norge er en avansert nasjon innenfor elektronisk betalingsformidling og har utviklet teknologi i verdensklasse med et samarbeidende bankvesen. Vipps har i løpet av få år blitt Norges mest anerkjente merkevare. Samtidig entrer internasjonale giganter som Alipay, Applepay og […]

READ MORE

Endre Angelvik (Ruter) og Berit Svendsen (Vipps) samtaler om lederutfordringer

Endre Angelvik, IT-sjef i Ruter, og Berit Svendsen, leder av utenlandssatsingen i Vipps, kommer til en uformell samtale om lederutfordringer.

READ MORE