Våre hovedpartnere treffer du også på scenene

Hovedpartnere

License Exchange was developed for you. Our online platform, with outstanding conditions for resellers, offers the availability and security that the used software market needs. The focus on transparency and security is essential, both for our resellers, and naturally their customers. The diversity of our teams and our multicultural roots gives us an edge in serving our international customers in the best way possible. And we are growing, with more European countries being added year after year


Skaper fremtidens digitale vinnere.

Netcopany er et rent IT-selskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter som hjelper kundene med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastrukturtjenester.

Vi er blant de mest vellykkede leverandørene innen etablering og modernisering av eksisterende fagsystemer og portaler i flere land, både offentlig og privat.

Vi tar ansvar

På scenen

Møt oss på stand

De beste løsningene kommer man fram til ved å jobbe sammen. Derfor jobber vi tett med våre kunder og sikrer kvalitet og forankring allerede i tidlig fase. Vi bistår våre kunder med forretningskritiske IT-prosjekter, digital transformasjon, kjernesystemer og infrastruktur. Se vår hjemmeside (www.netcompany.com/no) for mer informasjon om våre prosjekter, eller kom innom vår stand for en hyggelig prat.  


Systek er et norsk IT-konsulentselskap som siden oppstarten i 1980 har levert rådgivende og utførende tjenester til markedsledende kunder i privat og offentlig sektor. Vi består av erfarne systemutviklere og rådgivere med god teknologiforståelse og evne til å sette oss inn i komplekse problemstillinger.

Tjenestene vi leverer er innen systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse og test. Prosjektene krever ofte en tverrfaglig tilnærming hvor vi setter sammen de riktige hodene kombinert med de beste verktøy og metoder, for å sikre kunden en helhetlig løsning med de beste resultater.


Logo webstep
logo webstep

I Webstep arbeider vi sammen med mer enn 200 kunder på tvers av bransjer og sektorer. Sammen sikrer vi kraftforsyning, effektiv flybooking, nyskapende mobilbanker og effektive skyløsninger. Vi sørger for økt forretningsverdi fra data og vi utvikler digitaliserte helsetjenester og støtte for vitale samfunnsfunksjoner. Og veldig mye mer. Vi har mange historier å fortelle.

På scenen

Foredrag:

BeeIoT: En invitasjon inn i bikubens verden v/Kim Bredesen og Tom Erik Støwer, Webstep


Fremtidens styringssystem: Det er på tide å tenke nytt om styrings- og kvalitetssystemer. Slutt å styre etter bakspeilet – se inn i fremtiden med Qualisoft og QualiWare


Partnere

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass.

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med rådgivere, revisorer og advokater som bistår private og offentlige virksomheter med å realisere mål og skape verdier. Med solid forretningsforståelse og digital ekspertise utvikler vi løsninger som gir kundene våre trygghet til å tenke og handle offensivt i en verden som endrer seg stadig raskere. KPMG er en anerkjent internasjonal aktør med sterk lokal tilstedeværelse. I Norge teller vi 1 200 medarbeidere fordelt på 26 kontorer.

Profilerings partnere