Våre hovedpartnere treffer du også på scenene

Hovedpartnere

License Exchange was developed for you. Our online platform, with outstanding conditions for resellers, offers the availability and security that the used software market needs. The focus on transparency and security is essential, both for our resellers, and naturally their customers. The diversity of our teams and our multicultural roots gives us an edge in serving our international customers in the best way possible. And we are growing, with more European countries being added year after year

Dolittle er et startup basert på open source rammeverket utviklet over siste 10 år av vår CTO Einar Ingebrigtsen. Vi hjelper andre selskaper med å lage kompleks programvare som ønkser å bruke event-drevet arkitetektur som er distribuert og desentralisert. Dette gjør vi gjennom open source rammeverket og produktivitetsverktøy for de som utvikler samt oppetidsgaranti for de som ønsker å fokusere på sin forretning og sine brukere fremfor drift og support.

På scenen


Skaper fremtidens digitale vinnere.

Netcompany er et rent IT-selskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter som hjelper kundene med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastrukturtjenester.

Vi er blant de mest vellykkede leverandørene innen etablering og modernisering av eksisterende fagsystemer og portaler i flere land, både offentlig og privat.

Vi tar ansvar

På scenen

Møt oss på stand

De beste løsningene kommer man fram til ved å jobbe sammen. Derfor jobber vi tett med våre kunder og sikrer kvalitet og forankring allerede i tidlig fase. Vi bistår våre kunder med forretningskritiske IT-prosjekter, digital transformasjon, kjernesystemer og infrastruktur. Se vår hjemmeside (www.netcompany.com/no) for mer informasjon om våre prosjekter, eller kom innom vår stand for en hyggelig prat.  


Systek er et norsk IT-konsulentselskap som siden oppstarten i 1980 har levert rådgivende og utførende tjenester til markedsledende kunder i privat og offentlig sektor. Vi består av erfarne systemutviklere og rådgivere med god teknologiforståelse og evne til å sette oss inn i komplekse problemstillinger.

Tjenestene vi leverer er innen systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse og test. Prosjektene krever ofte en tverrfaglig tilnærming hvor vi setter sammen de riktige hodene kombinert med de beste verktøy og metoder, for å sikre kunden en helhetlig løsning med de beste resultater.


Logo webstep

Webstep er med og former fremtiden. Vi tror på verdien av tett samspill mellom mennesker og teknologi, i hverdagen, for kunder og i samfunnet. Det handler om å utvikle tjenester og løsninger for medarbeidere, ledere og organisasjoner som skal lykkes i en verden i kontinuerlig endring, både i det offentlige og næringslivet. Nøkkelen ligger i teknologiforståelse og evnen til sette seg inn i forretningsmessige utfordringer. Det kan Webstep. Vi hjelper mange med mye.


Fremtidens styringssystem: Det er på tide å tenke nytt om styrings- og kvalitetssystemer. Slutt å styre etter bakspeilet – se inn i fremtiden med Qualisoft og QualiWare


Partnere

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass.

Workshop 5:

Hva er viktig når samfunnet styres av algoritmer og kunstig intelligens? v/ Josephine Honoré, Morten Forfang og Marco Bertani-Økland, Computas

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med rådgivere, revisorer og advokater som bistår private og offentlige virksomheter med å realisere mål og skape verdier. Med solid forretningsforståelse og digital ekspertise utvikler vi løsninger som gir kundene våre trygghet til å tenke og handle offensivt i en verden som endrer seg stadig raskere. KPMG er en anerkjent internasjonal aktør med sterk lokal tilstedeværelse. I Norge teller vi 1 200 medarbeidere fordelt på 26 kontorer.

Standard Norge utvikler og forvalter standarder i Norge, og har enerett på å utgi Norsk Standard. Gjennom salgsselskapet Standard Online tilgjengeliggjør vi norske, europeiske og internasjonale standarder og bidrar til at de tas i bruk. Standard Norge er Norges medlem i den europeiske standardiseringsorganisasjonen CEN og den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO og sikrer at norske interesser blir ivaretatt når standarder utarbeides internasjonalt.

TOPdesk

TOPdesk hjelper deg på vei mot service excellence! Uansett om ditt behov er å få bedre flyt på innkomne saker, eller du ønsker mer avanserte måter å øke kundetilfredsheten på som selvbetjening og kunnskapshåndtering, støtter TOPdesk deg hvert steg på veien.

Vår reise startet for mer enn 25 år tilbake; studentene Wolter og Frank startet TOPdesk på et lite loft i Delft i Nederland. Deres mål? Jo, hjelpe bedrifter med å forbedre deres service management. TOPdesk er nå 805 ansatte i 14 land, som forbedrer livet til mer enn 5000 kunder. Noe som har resultert i en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 5 på Gartner Peer Insights og utnevnt til Gartner Peeer Insights Customers’ Choice 2019

Møt oss på standen

Er du klar for ditt neste steg mot bedre service og høyere kundetilfredshet? Møtt oss på Softwaremessen og hør mer!

Profilerings partnere

Basefarm er en europeisk driftsleverandør av virksomhetskritiske IT-løsninger. Selskapet er en del av Orange Business Services som inngår i den globale telekommunikasjonsoperatøren Orange Group. Basefarm støtter kundene frem til markedsledende posisjoner ved å integrere nøkkelkompetanse for digital transformasjon – big data, skytjenester og informasjonssikkerhet – i én samlet leveranse. Les mer

Nå dine mål
Vi leder deg trygt gjennom alle steg fra visjon til realisering av en løsning. Enten du har behov for å lage en ny løsning eller trenger hjelp til å videreutvikle en eksisterende løsning, kan vi hjelpe deg. Vi har samlet de beste utviklerne i et spesialistmiljø for å kunne hjelpe deg som har komplekse løsninger og krevende utfordringer. Du kan leie en eller flere av våre eksperter inn i dine egne prosjekter eller vi kan tilby deg et komplett utviklerteam. Novanet er et av fem ekspertmiljø i Nova Consulting Group, og sammen kan tilby et komplett tjenestespekter i et utviklingsprosjekt. Uansett hva du velger så skal vi sørge for at du lykkes med å nå dine mål.