Snorre Lothar von Gohren Edwin

Entreprenør, teknolog og tenker | Diwala

Snorre Lothar von Gohren Edwin er teknolog og tenker. Det innebærer at han bringer mye god teknologisk innsikt inn i tankene han arbeider med og fremstiller. Snorre har en mastergrad fra NTNU innenfor datateknikk. Han jobbet som konsulent de fire første årene etter masteren, og har nå hoppet over til å bli entreprenør. Han jobber for Diwala som han var med på å starte. De jobber med fremtidens identitet og hvordan dette kan fungere med dine ferdighets data.

Selskapet jobber hovedsaklig mot Sentraløst- og Vest-Afrikanske land. Dette har gitt Snorre  innsikt i entreprenørskap fra en annen vinkel enn vi er vant til i Norge. Han har også startet opp et miljø for å fremme fokuset på digital identitet og hva desentralisert identitet kan gjøre for å bedre vår digitale fremtid. Som sagt er Snorre en tenker, så han prøver å inspirerer og utfordre med sine foredrag.

Du går fra foredraget med en glødene nysgjerrighet og glede over å lære noe helt nytt. Har du ikke lært noe nytt, tar Snorre gjerne en diskusjon!

Foredrag med Snorre Lothar von Gohren Edwin