fbpx

Programkomité

Styrken i en frivillig organisasjon ligger i ILDSJELENE.

I Dataforeningen har vi flere hundre av dem. Vår definisjon av en ildsjel er:  «En som aktivt bidrar til at faglig kunnskap bygges og deles i fellesskap».

SW2021 blir til gjennom en stor dugnadsinnsats fra ca 50 ildsjeler. De planlegger og gjennomfører arrangementet på frivillig og ulønnet basis. De brenner for faget sitt og er opptatt av å fylle Dataforeningens slagord med innhold:

«Sammen utvikler vi den digitale fremtiden»

De utvikler tema og agenda, innhenter foredragsholdere og detaljerer programmet. I en litt annerledes setting, må de nå også bidra sterkt i en digital produksjonsprosess. Med sitt utgangspunkt som IT-profesjonelle jobber de til daglig med digitaliseringen av samfunnet, i mange ulike roller. Når du møter de 10. og 11. februar har de vært involvert i forberedelsene til dette arrangementet i mer enn 6 måneder. Deres kunnskap og engasjement skaper kvalitet. Som alltid har de svært god hjelp fra de ansatte ved Dataforeningens Servicekontor. Hvis du vil, kan du gi dem litt takk og anerkjennelse gjennom evalueringstjenesten i konferanseappen.

Her er deltakerne i programkomitéen for SW2021: