Top meny

Sikkerhet og Sårbarhet – Call for Presentation

Nye EU direktiver som personvernforordningen (GDPR) og betalingstjenestedirektivet (PSD2) nærmer seg med stormskritt. Tjenestetilbyderne får strengere krav til kontroll og åpenhet, mens brukerne skal plasseres i sentrum og få innbygd personvern. Krav fra myndigheter, kunder og brukere kan virke avskrekkende for enhver IT-avdeling eller organisasjon.

Er innsourcing den nye outsourcing? Er endepunktsikring den nye antiviruskontrollen? Er skytjenester den nye normen? Det kan virke som gode strategier er viktigere en noen gang for å kunne respondere riktig og hurtig nok.

Vi ønsker inspill til gode og dårlig erfaringer med å oppfylle personvernforordningen, outsourcing og/eller innsourcing, sikring av infrastruktur og hvordan utvikle gode strategier for informasjonssikkerhet i virksomhetene. Tar du utfordringen?

Sikkerhet og Sårbarhet 2018 er møtestedet for deg som er opptatt av IT og informasjonssikkerhet i arbeidshverdagen. Vil du lære, forstå sammenhenger, bli oppdatert og knytte kontakter – da er Sikkerhet og Sårbarhet 2018 stedet for deg!

Frist for å sende inn forslag til Call for presentation er 1. februar 2018

Skjema for å foreslå en presentasjon til Sikkerhet og Sårbarhet 2018

Share This