Top meny

Sikkerhet & Sårbarhet 2017

Årets Sikkerhet & Sårbarhet setter fokus på sikker praksis, digitalt grenseforsvar og EUs nye personvernforordning med mer.

Hvordan arbeide med både mennesker og organisasjonen, i samspill med teknologien, for å etablere sikker praksis blant våre medarbeidere? Årets konferanse vil gi deg flere god innspill til hvordan dette kan påvirke deg og din organisasjon.

Leder av Lysne-II utvalget, Olav Lysne, kommer for å gi oss innsikt i hva og hvorfor om forslaget til digitalt grenseforvar. Datatilsynets Bjørn Erik Thon kommer for å si litt om årsakene til at de er kritisk til forslaget.

Personvernforordningen rykker nærmere. Hva innebærer dette, hva må gjøres, hva har endret seg? Vi har prøvd å finne et knippe foredragsholdere som skal besvare alle disse spørsmålene.

Sikkerhet & Sårbarhet 2017 er møtestedet for deg som er opptatt av IT og informasjonssikkerhet i arbeidshverdagen. Vil du lære, forstå sammenhenger, bli oppdatert eller knytte kontakter – da er Sikkerhet & Sårbarhet 2017 stedet for deg!

For oppdatering av programmet, følg oss på Twitter: @dndtrdinfosec

 

Share This