Top meny

Sikkerhet & Sårbarhet 2018

Årets Sikkerhet & Sårbarhet setter fokus på GDPR, ransomware og usikkerhet i alt fra smartklokker for barn til digitalisering i industrien.

Hans Christian Pretorius i NSM kommer for å snakke om dagsaktuelle trusler og Rikets Tilstand rundt informasjonssikkerhet. Datatilsynet har jobbet aktivt for å informere og forberede den nye Personvernforordningen. Vi er på de siste dagene før dagen, og Datatilsynet kommer for å vise oss veien videre.

Forbrukerrådet snakker om arbeidet med å avdekke alvorlige sikkerhetshull og manglende forbrukervern i smartklokker for barn.

Digitalisering av industrien for å opprettholde konkurransekraft og innovasjon er underveis i det som omtales som Industri 4.0 satsingen. Lillian Røstad gir oss en innføring i beste praksis for å sette sikkerhet i en industriell sammenheng.

Videre blir det et spennende dypdykk i økonomien bak ransomware og hvordan det forholder seg til cyberforsikring.

Sikkerhet & Sårbarhet 2018 er møtestedet for deg som er opptatt av IT og informasjonssikkerhet. Vil du lære, forstå sammenhenger, bli oppdatert og knytte kontakter – da er Sikkerhet & Sårbarhet 2018 stedet for deg!

I en verden av usikkerhet, gir vi deg sikkerheten tilbake!

For oppdatering av programmet, følg oss på Twitter: @dndtrdinfosec

Share This