Top meny

Foredragsholdere 2015

 

Chris_Andre_Dale_2015_BW
Chris Andre Dale
Penetrasjonstester, NetSecurity AS
Chris Dale jobber som penetrasjons- tester og sikkerhetskonsulent. Han har bakgrunn i programvareutvikling, drift av IT miljøer og sikkerhetsledelse. Han er også en SANS community instruktør og holder kursene «Hacking Techniques, Incident Handling & Exploits» samt «Incident Response Team Management».
Chris Andre på Twitter
Chris Andre på Linkedin
Eike_Martha_2014_BW
Martha Eike
Senioringeniør, Datatilsynet
Martha er senioringeniør i Datatilsynet,og jobber med skytjenester, skole, digitalisering av offentlig sektor, innebygd personvern, Big Data og informasjonssikkerhet generelt. Hun er utdannet dataingeniør med lang erfaring fra QA og programvareutvikling, og har jobbet i snart tre år med informasjonssikkerhet i Datatilsynet.
Martha på Twitter
Martha på Linkedin
Knut_Oscar_Gilje_2015_BW
Knut Oscar Gilje
Direktør, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon
Knut Oscar Gilje har utdannelse fra NTH/NTNU, siv ing maskin. Han har jobbet med arbeidsmiljø, sikkerhet og beredskap i ulike sammenhenger og roller siden tidlig 1990-tall. Var adm. dir. i Safetec Nordic AS og er nå direktør i NSO som jobber med tilsyn av industriens egenberedskap – industrivernet.
Knut Oscar på Linkedin
Martin_Gilje_Jaatun_2005_BW
Martin Gilje Jaatun
Seniorforsker, SINTEF IKT
Martin Gilje Jaatun er utdannet sivilingeniør i telematikk fra NTH, og er seniorforsker i SINTEF IKT. Han har 20 års erfaring med informasjonssikkerhet, og jobber for tiden mest med sikkerhet i cloud computing, sikkerhet i kritisk infrastruktur (smartgrid, prosesskontroll), og programvaresikkerhet. Han er nestleder i styret for både Cloud Security Alliance Norway og Cloud Computing Association.
Martin Gilje Jaatun på Twitter
Martin Gilje Jaatun på Linkedin
 Roger_Johnsen_2015_BW
Roger Johnsen
Administrerende direktør, Norsk senter for informasjonssikring
Johnsen har 25 års erfaring fra Forsvaret før han ved nyttår overtok som administrerende direktør for Norsk senter for informasjonssikring.
Han har utdannelse fra Forsvaret og er i tillegg sivilingeniør fra NTH. Gjennom sin karriere har han blant annet ledet Forsvarets avdeling for beskyttelse av kritisk infrastruktur, som er tillagt oppgaven med å bekjempe cyberetterretning og cyberangrep mot Forsvarets avdelinger og kapasiteter. Han har også vært rektor ved Forsvarets ingeniørhøgskole og tjenestegjort ved den internasjonale stabiliseringsstyrken i Afghanistan.
Trening og øving har vært en viktig del av hans hverdag i 25 år.
Roger Johnsen på Linkedin
Line_Langkaas_2015_BW
Line Langkaas
Seniorrådgiver Satellittnavigasjon, Norsk Romsenter
Jens_Lien_2015_BW
Jens Lien
Konsulent – rådgivning og prosjektledelse, Bouvet ASA
Jens Lien har mer enn 20 års erfaring fra alle ledd i systemutviklingsprosesser. Han har deltatt en rekke store prosjekter som løsnings-  og systemarkitekt, prosjektleder, teamleder og utvikler innen helse, finans, forsvar og offentlig sektor. I de fleste prosjektene har informasjonssikkerhet og sikre utviklingsprosesser vært sentrale elementer. Jens er utdannet sivilingeniør i maskin fra NTH/NTNU.
Jens Lien på Twitter
Jens Lien på Linkedin
Aida_Omerovi_BW
Aida Omerovic

Forsker, SINTEF
Aida Omerovic er forsker innen kvalitets –og sikkerhetsteknologi ved SINTEF. Hun er utdannet sivilingeniør i Teknisk Kybernetikk fra NTNU, og PhD i Informatikk fra UiO. Hun har i over 13 år jobbet med sikkerhet og IT-arkitektur innen ulike domener.
Aida Omerovic på Linkedin
Roar_Sundseth_2015_BW
Roar Sundseth
Seniorrådgiver, Strategisk Cybersikkerhet, Watchcom Security Group
Roar sluttet i sin stilling som Generalmajor i Hæren vinteren 2014.  Han var Chief Information Officer (CIO) i Forsvaret fra 2009 til 2014 og sjef i Cyberforsvaret fra 2012 til 2014. Gjennom 40 år i uniform har han hatt lederjobber på alle nivå i Forsvaret.
Roar var også ansvarlig for å endre og omorganisere Forsvarets Informasjonsinfrastruktur (INI) til det som ble Cyberforsvaret.
Hans bakgrunn er en Mastergrad i Strategiske studier fra US Army War College, og han jobber nå som seniorrådgiver for Strategisk Cybersikkerhet i Watchcom Security Group.
Roar på Twitter
Roar på Linkedin
Torkel Thune
Leder IKT avtale og leverandørstyring og IKT beredskapsleder, Oslo Univeristetssykehus
Torkel på Linkedin

 

 

Share This