fbpx

Call for presentation

Fyll inn ditt forslag her

Frist: 30. september
Hvilket spor passer ditt foredrag i: "Teknologi | Prosess | Virksomhetsutvikling"?(Required)
Teknologi-sporet passer for deg som jobber ‘hands-on’ med utvikling av programvare og digitale løsninger.
Her ønsker vi dyktige teknologer med god formidlingsevne og som har ferske, praktiske erfaringer kombinert med god oversikt over teknologiens muligheter og begrensninger.

På Prosess-sporet ønsker vi å samle de som er spesielt opptatt av god gjennomføring som trygger godt resultat: Moderne prosjektmetoder er neppe alt som skal til: Hvor lenge er det siden du leste eller hørte om et IT-tungt skandale-prosjekt? (Google-søk på ‘IT+skandale’ gir ca 7,2 mill treff…) Fra idefase og identifisering av et behov til ferdig løsning i drift kan det være mange skjær i sjøen. Her ønsker vi navigatører som har bidratt til vellykkede seilaser, tatt snarveier og omveier, kanskje også noen som har gått på grunn?

Virksomhetsutviklings-sporet handler om hvordan private- og offentlige virksomheter drar nytte av digitalisering for å skape bedre produkter, økt effektivitet og bedre inntjening. Samtidig skal de ivareta og videreutvikle et godt arbeidsmiljø med høy innovasjonsgrad. Her ønsker vi ledere som har revolusjonert sin virksomhet gjennom digitalisering. Har du forresten tenkt på hvilken påvirkningskraft web-designere og influensere har i samfunnet vårt? Uten omfattende digitalisering ville yrkene deres ikke eksistert – kanskje vi bør høre litt fra de også?
Sjekk også om ditt foredrag treffer ett eller flere av tema som Dataforeningens faggrupper er spesielt engasjert i:(Required)
Lag en kort, fengende tittel som gjør at konferansedeltakerne skal få lyst til å høre på deg! (maks 100 tegn)
Denne teksten benyttes i programmet og markedsføring av konferansen. (Maks 300 tegn inkl. mellomrom)
Denne teksten vil kun bli brukt av programkomiteen for å vurdere ditt foredrag. Inkluder gjerne en mer detaljert beskrivelse av foredraget, hovedbudskapet ditt eller om deg selv. Legg gjerne ved linker til video av deg selv som holder foredrag eller annen informasjon som kan hjelpe programkomiteen å vurdere ditt foredrag.
Hvem vil ha nytte av å høre på foredraget ditt?
Konferansen samler mange hundre deltakere med ulik bakgrunn. For å bidra til godt utbytte for alle trenger vi en blanding av foredrag som appellerer til de med grunnleggende innsikt, for de viderekommende og de som allerede er på et høyt faglig nivå relatert til temaet. Vennligst kategoriser foredraget ditt:
Type bidrag(Required)
(pptx, ppt, pdf, ppsx, pps, rft, doc, docx)
Accepted file types: pptx, ppt, pdf, ppsx, pps, rft, doc, docx, Max. file size: 32 MB.

Om deg

Navn(Required)
Tittel/stilling(Required)
Virksomhet/firma(Required)
Hvilken beskrivelse av deg som foredragsholder ønsker du skal bli gjengitt i programmet til Software? (Maks 600 tegn inkl. mellomrom) Skriv her hvis det er flere foredragsholdere.

Kontaktinformasjon

Bilde av deg til program og nettside (jpg, jpeg eller png)
Accepted file types: jpg, jpeg, png, Max. file size: 10 MB.