Top meny

Praktisk info

Dato
Tirsdag 8. mai 2018
Onsdag 9. mai 2018

Sted
Clarion Hotel & Congress Trondheim 
Brattørkaia 1,
7010 Trondheim

 

Hva er Sikkerhet & Sårbarhet?
Sikkerhet & Sårbarhet er en viktig møteplass innen IT-sikkerhet. Konferansen byr på faglig påfyll og nettverking i to dager. Topp foredragsholdere presenterer dagsaktuelle tema. Som partner har du rikelig anledning til å profilere deg for både nye og eksisterende kunder. Sikkerhet & Sårbarhet er en nyttig arena for å dele kompetanse og erfaringer, og lære noe nytt.»

Bli også med på den sosiale delen av konferansen!
Vi håper at flest mulig deltakere ønsker å delta på avslutningen av konferansen tirsdag, mellom programmet og kveldsarrangementet.
Her vil dere ha en fin anledning til å besøke utstillere, komme i kontakt med andre deltakerne og foredragsholdere.. Våre partnere/utstillere har bonger, og de byr på noe godt å drikke Bar blir satt opp midt i utstillingsområdet!, før vi samlet går til middag.

Overnatting
Det er reservert et visst antall hotellrom for konferansens deltagere på Clarion Hotel & Congress. Ønsker du overnatting bestiller du rom ved å direkte kontakte hotellet:
Telefon: 73 92 55 00
Epost: groups.cl.trondheim@choice.no
Referansekode: GR006750

Pris: 1295,- pr. natt for enkeltrom inkl. frokost  /  1495,- pr. natt for dobbeltrom inkl. frokost

Merk at etter 5. april 2018 kan vi ikke garantere for rom.

Avbestilling
Deltakeravgiften inkluderer deltakelse, pauseservering, lunsj og middag. Påmeldingen er bindende. Deltakere som er forhindret fra å møte, kan erstattes med en annen deltaker. Kun skriftlig avbestilling gjelder.

Konferansedokumentasjon
Presentasjoner er tilgjengelig for deltagerne etter konferansen.

Kontaktinformasjon
Silje Endsjø, silje@dnd.no, 91 90 10 87

 Clarion Hotel & Congress, Trondheim på Google Maps

Share This