DND Rosing ble i fjor arrangert 27. oktober 2016 i Kulturkirken Jakob, i sentrum av Oslo. Vi arbeider nå med programmet for 2017.


Torsdag 27. oktober 2016 fikk du møte og høre norske og internasjonale keynotes. I 2016, basert på mange tilbakemeldinger fra dere gjester, ble det enda mer tid til mingling enn tidligere.

 

Øystein Fjeldstad

Professor @ Department of Strategy på BI Norwegian Business School

Tittelen på foredraget er: Designing the Digital Organization
“Hierarchy is great for dealing with complexity, but not when the environment is changing rapidly,” says Øystein D. Fjeldstad, Professor in the Department of Strategy at BI Norwegian Business School. “It’s a huge challenge for managers and designers of organisations. The changes require completely new ways of organising and leading.”

Bente Sollid Storehaug

CEO ESV Digital, Nordic

Bente er bl.a. styremedlem i Polaris Media ASA, Cxense ASA, Europris ASA og Eika-Gruppen. Hun er medlem av kulturministeren og næringsministerens nye næringspolitiske råd, og også oppnevnt av Regjeringen til å sitte i et ekspertutvalg som skal vurdere den fremtidige finansieringen av NRK.

Anne Kjersti Fahlvik

Divisjonsdirektør i Divisjon for innovasjon, Forskningsrådet

Som divisjonsdirektør for Innovasjonsdivisjonen i Forskningsrådet er Anne Kjersti en av de viktigste personene innen IKT-relatert forskning i Norge. Hun er en person som alltid er «der det skjer» på vegne av Forskningsrådet. Hun omtales ofte som en premissgiver for forskning i Norge og hun er bl.a. opptatt av at en av Forskningsrådets roller er å tenke at kunnskap er en innovasjonsdriver.

Many business leaders are still thinking “inside the box”

Jonathan MacDonald

Jonathan er tilbake i Oslo. Møt og hør mannen som Google, Apple, P & G , Unilever, Nestlé, Lego, Heineken og IKEA bruker for å utfordre sine eksisterende foretningsmodeller, få nye perspektiver og å finne nye muligheter innen disruptiv innovasjon og fremtidige trender.

Du får også høre korte innlegg av it-personligheter som bl.a.:

André Eidskrem, CEO og Founder @ intraHouse Wilhelm Joys Andersen, founder @ WJA AS m.fl.

.

 

Les om keynote-speakerne i 2015:

 

Les om keynote-speakerne i 2014:

 

Les om keynote-speakerne i 2013:

 

You might also like
Share This